Kolejnt ''secik'' z spacerku z siostrą.. (miałem trochę pobłyskac FL50R) ale niestety wszystkie aku jakie zabrałem były padniętę i zostałem bez lampy...a wypadało coś pstryknąc pomimo poskudnych warunkówA to kilka foteczek z tego porannego spacerku;
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
fota buteleczki z wodą jest porzadnie wykonana, lód przy pomarańczy taki matowy / nie wiem czy użyłeś do lodu przegotowanej wody jest krystalicznie czysta w kostkach /, panoramki świetne i bardzo się podobają. Siostrzyczka przełamała lody na ostatniej parze zdjęć i do tego jest bardzo fotogeniczna.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za rzeczową opinięI na osłodę wklejam kolejną panoramkę-->jak zwykle fatalna pogoda (morskie oko) nie mam szczęścia do pogody gdy jestem w górach..
![]()
Witam. Nie wiem jak innym ale mnie brakuje tych gór na panoramie.
mente et malleo
To zdjęcie pokazuje prawdę o górach- często się o nie zahaczy chmura i tak długo "wisi" aż się nie wypada![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
fota męskiej wody dla mnie bomba!!!
Bardzo dziękuję za odwiedziny i troszkę odświerzam wątek bo juz dawnooo nic nie wstawiałem więc zaczniemy od fotek typowych--> czekam na rady co poprawic, jak i jak ogólnie się prezentuja
Wieczorkiem może wrzucę troszkę ślubniaków...