Filmy swietna sprawa, nic nie kosztuje w sumie wiec czemu nie dodac.
Ciekawe czy bedzie mozliwosc nagrywania filmow w raw![]()
Filmy swietna sprawa, nic nie kosztuje w sumie wiec czemu nie dodac.
Ciekawe czy bedzie mozliwosc nagrywania filmow w raw![]()
Fajne te filmy, szkoda, ze bez AF w trakcie, ale... Moze to i lepiej, ladniej GO mozna przesuwac ;p
Ehh, to ja czekam na Micro4/3... filmy z taka GO?! Juz widze oczami wyobrazni filmik z 50-200... Mmm...![]()
![]()
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ja nie mam kamery. Miałem kiedyś ale niedługo, nie bawiło mnie filmowanie :/
Spodobała mi się jednak mozliwośc filmowania fiszajem i używania malutkiej GO jak widac na jednym z filmików.
No dobra, to ile kasy muszę szykować?
Jakies prognozy cenowe?
Muszę powiedzieć, że niezłe te filmiki.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Podobno około 3300pln na starcie, myśle że u tipów może być jakieś 3000pln, a po pół roku koło 2500pln. Myślalem o S5 pro, a teraz chyba trzeba będzie poczekać i zastanowić się, fajnie że grip i zasilanie pasuje od D80 bo takowe posiadam
Moim zdaniem filmiki jak są to nie zaszkodzą, a do zabawy można wykorzystać
Na minus brak iso100 i czas migawki 1/4000s
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Fuji to ja nie sprzedam
To inna jakosć, do ideału brakuje mi tylko czyszczałki i szybszej serii.
A brak ISO 100 jak w D300
1/4000s wystarczy w zupełności.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 27.08.08 o 12:50
A ja mam tez Soniacza, pewnie lepszego niz Ty i to mi nie przeszkadza by miec druga kamerke w body, bo i po co nosic dwa urzadzenia, skoro mozna jedno i o tak przedziwnych- ciekawych wlasciwosciach jak w D90.
Wielu nie ma zadnej kamerki i chetnie zakupia D90. Ale pewnie juz sam na to wpadles?)
czesc.Ch.