Czy ktoś pracował z lampą 2 palnikową STF 22 do makro i może podzielić się doświadczeniami?
Jaka jest jej przydatność do fotografii biżuterii?
Gdzie w Warszawie można ją obejrzeć i przetestować?
Czy ktoś pracował z lampą 2 palnikową STF 22 do makro i może podzielić się doświadczeniami?
Jaka jest jej przydatność do fotografii biżuterii?
Gdzie w Warszawie można ją obejrzeć i przetestować?
witam
nie miałem do czynienia z tym modelem , bawiłem sie SRF11 , ale to jest ring
fajnie błyskało , foty fajnie doświetlone , tylko cena tej lampy nie jest fajna
ostatnio dostałem majla z FOXFOTO z info o lampie Sunpak auto16R za 950 zł, niestety nie pracuje z TTL , tylko manual , albo auto
pozdrawiam
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Lampa jest najbardziej optymalna do fotografii drobnych przedmiotów, dedykowana do Olympus, ale uwaga
chciałem ją obejrzeć "fizycznie", szukałem jej we wszystkich sklepach Olympus w Warszawie, niestety nie ma jej i nie było w żadnym z nich. Można ją zamówić w internecie wpłacając zaliczkę...
Na infolinii Olympusa bardzo miła Pani tez nie potrafiła mi pomóc.
Zastanawiam się:
Czy można kupić sprzęt o wartości 3000zł w ciemno?
Dlaczego Olympus nie ma w Polsce salonu sprzedaży z prawdziwego zdarzenia?
Uderz do usera o nicku "Jack". Pracuje w Olympusie i jest niezwykle sympatyczny. Umów się z nim w siedzibie Olka w Wawce. Na pewno nie odmówi...
ps. Sorki Jack, że Cię wrobiłem...![]()
Lampka jest bardzo zacna. Wykonanie solidne - jak to u olka.
Rób jak pisał Rafał.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bawilam sie nia na warsztatach. Jest bardzo fajna, gdyby tylko w cenie pmylili sie o jedno zero...Nie no, jezeli faktycznie potrzebujesz, to dobry wybor.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Tak uczynię, dzięki za pomoc.![]()