146. Matołek po raz drugi, tym razem z profilu
147. różyczka
146. Matołek po raz drugi, tym razem z profilu
147. różyczka
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Róża ładna ale kadr taki sobie. Może w tym kierunku?:
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 21.09.09 o 00:13
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mam po skosie... ale ja nie lubię kwadratów...Za porządnickie są.
Bardzo spodobała mi się sama różyczka, śliczny kształt i kolorki. Zupełne zero PSucia.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nevrah, dawno mnie u Ciebie nie bylo
Matolek to widac, ze zacny koziolek, ale mnie podoba sie rozyczka, faktycznie bardzo ladne ksztalty i kolory, natomiast zgadzam sie z Helmuthem jesli chodzi o kadrownanie, tez widzialabym to troche inaczej....moze nie tak idealnie jak Helmuth![]()
A może pójdźmy na kompromis i zróbmy to tak
Lepiej mi se widzi taki kadr MZ.
Różyczka śliczna![]()
Ja najbardziej jestem za oryginałem, taki kadr z przedstawionych najbardziej mi odpowiada,jakoś nie przeszkadza mi ta lewa strona.
A, no i fajnie, że zmieniłaś sygnaturkę na zdjęciach. Tamta czasami za bardzo rzucała się w oczy, a tą trzeba wiedzieć, gdzie szukać, żeby zobaczyć![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Matołek jak wytrawny model świetnie pozuje a zdjęcie sympatyczne. Róża przyjemna. Przypuszczam, że Twoją intencją w tym kadrze było oddanie jej piękna w samotności stąd dużo miejsca po lewej ale to spowodowało, że trochę się gubi w tej przestrzeni. Lekkie przykadrowanie od razu sugeruje co jest głównym motywem.
pozdrawiam Wiejo
Róża bardzo ładna. Ale wersja Helmutha jak dla mnie lepsz
Choć nie wierzę własnym oczom... Helmi zamiast wyprostować prostą różę to ja wykrzywył.Nie poznaję kolegi
![]()