Paproć byłaby lepsza gdyby inaczej kadrować, mniej gałązek w kadrze?
Prergoli dołożyłbym kontrastu i ściemnił![]()
Paproć byłaby lepsza gdyby inaczej kadrować, mniej gałązek w kadrze?
Prergoli dołożyłbym kontrastu i ściemnił![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo dobre kadry, kompozycja, kolorystyka - cóż...
powodzenia.
Pozdrówka.
Dawno nic nie wstawiałam, mało fociłam, a co zrobiłam, to siedzi na płytach, bo kompek znowu pęka w szwach... Mam nadzieję, że się nie powtarzam.
121 kwitnący pigwowiec
122 różyczka
123 ta łąka pełna kwiatów...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
ładnie pokazane, piękne kolory, światło - popularne kadry- chociaż nie, 1-sze i drugie nie tak często spotykane.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
123 bardzo przyjemne, ładnie podświetlone maki i chabry w tle. Lubię połączenie tych dwóch kwiatów, rumianków do szczęścia brakuje
Róża chyba trochę za ciemna, przynajmniej u mnie.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Pachnie u ciebie laka, mnie sie rowniez podoba polaczenie maka i chebrkow. Bradzo przyjemny kadr![]()
Wszstkie trzy bardzo przyjemne w odbiorzechoć najbardziej podoba mi sie to trzecie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Faaajne te maki na tle bławatów...
Gałązka też miła i klasycznie ładna, lecz czy u góry zostały jakieś ślady po stempelku, tudzież kadrowaniu?
122. różyczka, bardzo ładna, taka spokojna. I pięknie oświetlona, tak delikatnie, pięknie cieniowana faktura na liściach.
123. ahh te kolory. Też się podoba.
Fujifilm X10
różyczka najbardziej mi do gustu przypadłą, ładne światło