Ale był zajechany robota ...
dawno już go tu nie było..
Nie mniej Fatman... my Cię szanujemy i lubimy. Dawaj więcej.....
Ale był zajechany robota ...
dawno już go tu nie było..
Nie mniej Fatman... my Cię szanujemy i lubimy. Dawaj więcej.....
/*...................*/
/* ...........................*/
Podoba mi się Twoja obróbka. Staranna, przemyślana - nic nie jest przeostrzone, to co ma być nasycone takie jest, to co ma być przytłumione też takie jest. Zdjęcia jasne, o dobrym kontraście itd. To lubię, bo w połączeniu z dobrymi kadrami daje zawrotne efekty. 90% Twoich zdjęć bardzo mi się podoba.
Bardzo dziękuję za pochlebne komentarzeZeby nie sknocić efektu, następne zdjęcie dam za jakiś czas, czyli wtedy kiedy zrobię takie którym można się pochwalić
Obecnie znowu dopadła mnie mania filmowania........ ale weekend niebawem, pewno coś ciekawego się urodzi
No i pewne dane z dysku powinienem już do tego czasu odzyskać
![]()
Super naturalna modelka. Ze zdjęć bije wielka radość, która zaraża![]()
Jedyne do czego leciutko się przyczepię, to ostrość trzeciego zdjęcia. Mam wrażenie, że prawe oko modelki jest lekko nieostre.
Ogólne wrażenie, jak najbardziej na plus![]()
wykrecik, słowa uznania dla Twojego oka -starałem się jak mogłem, żeby ukryć nieostrość tego zdjęcia (całe trochę poruszone) i jak narazie Tylko Ty zobaczyłeś, że coś jest nie tak
Modelka naturalna jak ją dobrze rozśmieszę, co tym razem mi się udało.
Dzięki za komentarz.
Dobrze ją musisz rozśmieszać![]()
Pozwolę sobie zauważyć, że ja też nie zauważyłem
Gdy się przyjrzeć to...rzeczywiscie ale wcale nie przeszkadza.
Portrety bardzo miłe i ciepłe.
Wszystkie świetne, a najświetniejsze drugie, to jest małe, prawa góra, bije z niego optymizm, a kolory są wiernie oddane i wyglądają bardzo naturalnie.
Pozdrowienia.
Bardzo przyjemne! sympatyczne, żywe w odbiorze.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300