Kostki sztuczne?
Kostki sztuczne?
Pszczólka mi się nie podoba, na mój gust za płytka GO.
Kostki lodu świetnie skomponowane i wykonane. Ja pewnie ciąłbym ciaśniej ale widzę, że tak jest bardzo dobrze więc może się czegoś nauczę?
Na portretach się nie znam wcale, wiem tylko, że pierwszy mi się podoba a drugi nie.
Kostki lodu świetne, przeciągły moją uwagę na dłużej. Świetny pomysł.
Dziękuję bardzo za komentarze
Przepraszam, że odpowiadam po tak długim czasie.......... robota była
Kostki szklane, do kupienia na Allegro po 5 zł sztuka.
Bakstejdż wyglądał mniej więcej tak:
Kostki postawione na szybie od dołu pomalowanej czarnym lakierem nitro. Od tyłu światło naturalne, z prawej lekko od przodu światło z pilota lampy CY100MR (czyli zwykła 60W żarówka z dowolnej lampki). Statyw i naświetlanie zgodne z tym co wyszło w trybie A o ile pamiętam. Obróbka -podciągnięcie koloru, kontrastu, krzywych.
![]()
kostki świetne, gratuluję pomysłu i wykonania![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Oj daaaaawno zdjęć nie pokazywałem na forum OlyClubu....... czas to zmienić
Pierwszy śnieg w Łodzi -i pierwszy spacerek z rodzinkąZabawy było bardzo dużo, radość mojego dziecka po prostu ogromna
http://212.51.209.43/~fatman/weronis...eszka-set2.jpg
Zapraszam też na bloga, gdzie niebawem pojawi się wiecej zimowych zdjęć.....
Pozdrawiam.
Przegapiłem ten wątek. Jak mogłem! Pierwsza seria powala, jest znakomita, szczerze i bez bicia przyznaję się - zazdroszczę Ci tych zdjęć.
Śnieżynka urocza, zdjęcia z fotobloga równie ładne, ale seria pierwsza po prostu jest masakrycznie doskonała, po niej nic już nie jest równie dobre.
Pozdrowienia.
Znaczy Wioska Historyczna ?Mam nadzieję, że ww 2009 nie zawiodę, bo także będę focił ta imprezę, z tym że tym razem bardziej oficjalnie......... więc okazji do dobrych fot będzie znacznie więcej. A może by tak zrobić przy okazji tej imprezy jakieś spotkanie w Łodzi ? W 2008 spotkałem w Arturówku podczas Wioski Historycznej sporo znajomych z CF, niestety z OlyClubu nikogo......
Sposób przedstawienia Wioski Historycznej przedni. Pszczoła ciekawie skąpana w żółci. Kostki lodu wpadają w oko grą światła szczególnie tylnego. Portret dziecka ten pierwszy gdyż naturalna mimika czyni go przyjemnym. Z ostatnich podobają mi sie dwa skrajne.
pozdrawiam Wiejo