Ja poprostu zmieniam... Raz tak, raz siak... Nie zastanawiałem się nigdy nad metodyką zagadnienia
Ale muszę przyznać, że Lucca powalił nas wszystkich...Słowa uznania
![]()
Ja poprostu zmieniam... Raz tak, raz siak... Nie zastanawiałem się nigdy nad metodyką zagadnienia
Ale muszę przyznać, że Lucca powalił nas wszystkich...Słowa uznania
![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
witam!
Lucca koniecznie musisz napisać w punktach dokładną instrukcje szkolenia baby
( znaczy się asystenta fotografa ).
Bardzo przyda się młodym (młode podobno łatwiej się uczą),
Starszym też się przyda będzie jakaś odmiana .![]()
![]()
Pzdr
Niestety nie da sie napisac instrukcji.To po prostu jest niemozliwe.Wspolne zycie i zrozumienie,pomoc to najlepsza instrukcja.W poprzednim poscie napisalem,ze poczatki miala trudne.Nie zawsze udawalo jej sie postawic plecak,ktory nosila,tak zeby sie nie przewrocil.Czy jest na to instrukcja jak stawiac?Nie ma.Wymyslilem sobie,pamietajac jeszcze ze szkoly,ze jak srodek ciezkosci nizej to element bardziej stabilny.Wlozylem dwie cegly do plecaka i juz nie bylo problemu z wywracaniem.Fakt,ze miala troche ciezej,ale sie nie wywracal.Rowniez na poczatku miala obiekcje,zeby razem chodzic na focenie.I tu tez przypadek sprawil,ze teraz jak wspomne o zdjeciach to jest bardzo chetna na uczestnictwo.
Pamietam ,bylo to dosc dawno,marzec jeszcze zimno i snieg,ale focic sie zachcialo.Mowie,ze pojdziemy troche w teren.Na propozycje raczej niechetna byla,powiedziala,ze raczej do mamusi w odwiedziny,tylko jeszcze balkon ogarnac musi.Cuz,mysle,niech ci tam bedzie ,ogarniaj i odwiedzaj jak masz potrzebe-mamusia rzecz wazna.Pokrecilem sie przy sprzecie,ubralem sie cieplo,patrze po pokojach,kobity juz nie ma.Ot przypilila ja ta mamusia.Zamknalem balkon i wyszedlem.Fotki sie udaly mimo zimna,deszczu i mocnego zimniego wiatru.Wieczorkim wracajac zachaczylismy o knajpke kalorie uzupelnic.Kolega zawsze twierdzi,ze seta ma tyle kalorii co schabowy z kapusta i ziemniakami.Zawsze wybieramy kalorie w setkach,bo jakos sobie nie wyobrazam zeby dac rade pieciu czy szesciu schabowym.Polnoc juz nas zastala wiec szybciutko do domku.Na miejscu szybko do kompa foty zrzucic i popatrzyc co tam wyszlo-dwie godziny ogladania.Mysle,na dzisiaj dosc ide spac.W sypialni kobity nie zobaczylem,oj,pewnie jeszcze u mamusi.Dzwonie,ale mamusia twierdzi,ze coreczki dzis nie bylo.O zesz w morde,czyzby mnie oklamywac zaczela.Usiadlem w pokoju i mysle co ja zle robie,moze ja winny?.Rozne mysli czlowiek ma w takiej sytuacji.Patrze w okno jakas postac na balkonie-mysle sobie,moze schabowych za duzo?.Otwieram balkon-weszla do pokoju,nic nie mowiac udala sie do lazienki po goraca kapiel.
Do dzis,jak wspamne o fotkach staje przed drzwiami z plecakiem i czeka.
Instrukcja nieporzebna-zycie samo uczy
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lucca ja sie przez Ciebie osmarkałem!!!!!!!!!!!![]()
Pozdrawiam
E-510, 14-42, 40-150 (stary), 35, fl-36
IS 3000, Tough 3000, Zenit 122,
Nikon d7000, 18-105, 50/1,8
Lucca - padłem po ostatnim poście...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Samo życie.
I ćwiczy na zwyczajach prosto z Iranu....![]()
Wektor
Witam.
To już ostatnia moja pożegnalna wizyta w tym gronie. Wiem że temat jest na inne miejsce. Ale tu dostrzegłem finał mojej przygody z Oly Clubem. Polecam DFV numer sierpniowy jako uzupełnienie mojego wątku Kity-profi. Podziękowania dla moda za czerwoną. Niech rozpocznie doktorat o wymianie obiektywów. Nie umiem sam wykreślić się z klubu. Proszę zatem o wykonanie tego za mnie. Mam chociaż małą satysfakcję że kilku pomogłem. Moje hobby dziełę między film i foto więc wracam tam skąd przyszedlem.
Szkoda mi konwersacji z LUCCA i ROCO oraz kilku innymi osobami. Nie jestem zdolny kadzić modom więc moje miejsce nie jest tutaj.
Moze jako anonim przeczytam coś na forum i obejrzę niktóre fotki. Ale żadnych uwag odnośnie elity.
o masz, obrazalski jakis...
Trzeba wyluzowac.
Krotka instrukcja korzystania z forum (sam jestem modem na motoryzacyjnym i kilku innych):
1. forum jest dla wszystkich, jesli jakis temat cie smieszy badz nie jest dla ciebie - zamiast wysmiewac nie pisz nic, od tego sa moderatorzy zeby okreslili czy temat jest glupi/sprzeczny z regulaminem/zasmiecajacy forum
2. Kazdy moze na forum zadac pytanie, nie ma glupich pytan - sa glupie odpowiedzi. Jesli chcesz cos napisac w watku - pisz na jego temat
3. wiecej luzu
1+2+3 = istnienie na jakimkolwiek forum