wyskoczyłem dziś do ogródka na mikroplener i zrobiłem kilka ujęć. Nie wiem co o nich sądzić to postanowiłem odświeżyć wątek
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
podoba mi się 33 ze względu na kolorystykę i plastykę.
Korzystając z ładnej dzisiejszej pogody zrobiłem kilka "landszaftów". Nie czuję się w tym rejonie zbyt pewnie, dlatego chętnie posłucham uwag. Wszystkie są z polarem. Ujęcie pierwsze i drugie zrobiłem w hdr, sceny były za bardzo kontrastowe. Trzecie "trochę" skrosowałem co pewnie oznacza, że ujęcie samo się nie broni, ale sami oceńcie.
MBSZ, przekombinowałes obróbką bardzo fajne obrazki![]()
Za roco, za bardzo kombinowane z obróbką. Żeby nie to, byłyby niezłe obrazki :P
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Obrazki bardzo fajne poza 38. Ten róż mi całkiem nie leży.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
bardzo dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze. Wstawiam jeszcze kilka widoczków (ostatnio mnie coś na nie bierze). Wszystkie z polarem, jedno dodatkowo z cokinem tabaczkowym, niebo w większości przypadków dodatkowo nieco przyciemnione, ciekawi mnie jak to według Was wygląda.
Cos brzydkiego zrobiłes wyostrzajac / zmniejszając - kasza się pojawiła.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
to ze względu na dużą kompresję - żeby pliki szybko się ładowały, ale... lesson learned