Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A mi sie albo wydaje albo Twoje fotki maja jakoś niepokojąco mało kontrastu ...![]()
dzięki za komentarze - w sumie ja panicznie boje się podciągania kontrastu, nie wiem dlaczego. Następne fotki już mocniej pod tym względem podciągnięte. Do oceny - pierwsza z dwóch (pod warunkiem jakiegoś odzewu) sesji z moją dziewczyną
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
12 ze wszystkich najlepsza.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fotka nr 12 - zdecydowanie najlepsza - przeszkadzają tylko przepały po prawej stronie na ścianach, fotka 11 mogłaby być fajna gdyby nie obcięty czubek głowy i stopa...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
z tych wszystykich to 12-tka nawet nawet, 11 nie najgorzej, ale cos nie tak, 3jka moglabyc fajna, ale za bardzo rozmazana.
Wszystkie fajne
Wakacyjne, wyluzowane, nastrojowe...
Dwunastka najlepsza ale czternastka też wcale nie gorsza.
Tylko na 13-ce widać za mocno wyciągane cienie.
Wiadomo, trzynastka![]()
dzięki za pozytywny odzew, rocco - cienie nie wyciągane w ogóle - dopalone lampą i tyle, k_puchatek - aparat osiągnął framugę okna a wiadomo, 25 mm wiele nie pociągnie, przepały na 12 są winą obróbki, w oryginale jes bardzo jasno ale nie biało,
Ostatnio edytowane przez elminho ; 12.08.08 o 11:39
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
Fota 11 - razi mnie trochę ucięcie stopy. Pozostałe kadry dość przyjemne jednak prawie zawsze zawierasz w nich głębokie cienie oraz światła - to b. trudne technicznie (szczególnie dla fot z ludźmi) i z reguły nie wygląda dobrze, dopalanie lampą to tylko półśrodek.
Dla mnie również 12 najlepsza, razi mnie tylko trochę prawa stopa (noga) modelki - moim zdaniem za bardzo do przodu i przez to uległa zniekształceniu.