Bardzo mozliwe ze to i pewna racja ale jakby to ujac chyba sie jakos zaraziłem juz olowirusem... Zerkam tez na D300 bo ten układ i styl puszki mi pasuje itp, moze jakies Sony by uszło ale ta ich lkawiszologia mi nie podchodzi. tylko ze tak za bezcen oddac E-1 zeby kolekcji sobie nie robic to tez mi jakos nie w smak. Ot i dylematy...
Daaaaaawno nic nie wstawiałem na forum Olympusa -troszkę odświeżę wątek
W ostatni weekend miałem (zresztą nie tylko ja, bo była ze mną moja rodzinka) wielką przyjemność być na ślubie i weselu moich serdecznych przyjaciół Magdy i Pawła.
Zabawa była po prostu niesamowita, bo większość gości to świetni tancerze, którzy dali upust swojej pasji na parkiecie
Poniżej kilka fot (plus filmik) z zabawy (jedna jak widać bardziej "bakstejdżowa").
Więcej na moim blogu, na którego serdecznie zapraszam![]()
witaj Rafale !!!
. Kiedyś zdawało mi się, żeś mi mignąl nickiem, alem nie znalazła i w końcu dziś upilnowałam !!!
Pozdrawiam ciepło![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
Rafał masz śliczną żonę![]()
rafrog, wiemprzeciwieństwa się przyciągają............
![]()
Fatman,
Fotka zakulisowa (back-stage) bardzo mi się podoba, jest w niej dynamika i dramaturgia, migotliwość, luz i zabawa, wszystko w dobrej proporcji. Świetna sprawa. A jaka pamiątka!
Pozostałe fotki też są słuszne, chwycone sensownie, z pomysłem, a takowy trwa nie więcej niż kilka sekund. Spóźnienie o te kilka sekund - sytuacja, a wraz z nią idea przepadają. Uznanie dla przytomności, refleksu i dla artystycznej (jak kto woli rzemieślniczo-mistrzowskiej) wizji, która steruje wszystkim.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 14.06.10 o 23:00 Powód: Automatyczne scalenie postów
Drugie i trzecie mi się podoba, na pierwszym szkoda przysłoniętej głowy pana młodego. 2 ma w sobie to "COŚ" !
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Porządna robota, jak zawsze. Kadry, lekkość - dobrze się ogląda.
BTW - mógłbyś zostawiać exify?![]()