Na spokojnie kilka dni/tygodni po ślubie/weselu -czasem robię dwie sesje plenerowe, realizujemy wtedy pomysły Młodych i moje, w różnym stylu. Z jedną parą jestem umówiony na plener.................... rok po ślubie![]()
Na spokojnie kilka dni/tygodni po ślubie/weselu -czasem robię dwie sesje plenerowe, realizujemy wtedy pomysły Młodych i moje, w różnym stylu. Z jedną parą jestem umówiony na plener.................... rok po ślubie![]()
Jak dla mnie fotki fajne.Tylko kolor skóry na niektórych jakoś mi nie odpowiada.Reszta kolorki fajne.Kwestia gustu. Troszkę za czerwono. no ale na odbitkach pewnie to inaczej wygląda...
To ja zadam głupie pytanie
Jak zrobić plener bez sukni ślubnej. Umówiony jestem z młodym na plener w przyszłym tygodniu i dziś dowiedziałem się, że suknia uległa całkowitej destrukcji
Ktoś ma jakiś ciekawy pomysł ?
Na golasa!!!
moze po prostu białą sukienke ... taką lnianą ...teraz w modzie i szalenie fotogeniczne są ..
Proponuję sesję w sypialni.
Noc poślubna itd...
Ciekawa propozycja rocco
Widział ktoś gdzieś przykładowe galerie ?
Może ktoś robił zdjęcia w kościele św.Anny w Warszawie, bo będę tam cykał 30 sierpnia. Jakieś uwagi jak tam ze światłem jest?
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
moze zamiast cykac "na wariata", jedz tam, popatrz sobie, przestrzel aparat w roznych wariantach itp. gotowej recepty na koscioly raczej nie ma ..