600 kg wagi powstanie w 1900 r
zdjęcie panoramiczne pociągu w całościrozmiar "matryca" 4,5 X 8 stóp
a nazywał się Mammoth
600 kg wagi powstanie w 1900 r
zdjęcie panoramiczne pociągu w całościrozmiar "matryca" 4,5 X 8 stóp
a nazywał się Mammoth
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 24.04.11 o 22:39
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
taka prawda...
mozna doczytać tutaj :
http://robroy.dyndns.info/lawrence/mammoth.html
pytasz zatem...
oddam kolejną zagadkę, na tę chwilę mam pustkę w głowie.Więc pytajcie![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
mam coś interesującego co o jest i troszku o parametrach.
i nie mówię tu o zapałce.
Znając Twoją profesję to zapewne najmniejsza kamera, rozmiary wraz z soczewkami wynoszą 1x1x1,5 milimetra. Kamera rejestruje obraz o rozdzielczości 250x250 pikseli z prędkością 44 klatek na sekundę. Wymiary piksela to 3x3 mikrometry.
Urządzenie może pracować w trybie pełnokolorowym lub czarno białym. Jest przeznaczone do celów medycznych, a dzięki niewielkim rozmiarom, współpracy z kablem o długości dochodzącej do 2 metrów oraz bardzo niewielkiemu zapotrzebowaniu na energię nadaje się do wprowadzania do organizmu.![]()
ehhh no widać ze łatwe wrrrrrrrrrpytasz w takim razie
Kamerka nazywa się NanEye 2B
Oto moja zagadka: jak nazywa się taki układ optyczny?
kino projektor albo fresnel w sumie może być rozbudowany frensel ehhh chyba jestem ciekawżarówka wygląda jak 2000W wiec to nie raczej nie kino projektor , bo tam jest "kolba"
o temp. 5600K a tu to zwykły żarnik stawiam na frensela![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 1.05.11 o 23:12
Bardziej chodzi o nazwę takie zestawu soczewek, ja się z tym spotkałem w powiększalniku ale jest również w rzutnikach.
układ soczewek podobny do obiektywu Janpol Color
ależ żeś gwoździa zabił.![]()