Strona 52 z 72 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 717

Wątek: Ślubne, czyli mariush kicz prodżekt

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    96
    Moja galeria
    Obie sesyjki-super fajne! Nie bez powodu mowi sie o istniejacej pomiedzy nimi chemii
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar drozdu
    Mieszka w
    wiocha k/Wrocławia
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    sesja chemiczna i plener BAAAARDZO zacne. duże brawa.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    majonez - sami się namówili na wygłupy

wykrecik - o co kamą z tymi wąsami (bo nie wiem czy mam strzelać focha czy nie )?

Dodam jeszcze, że młodzi bronili się nieco przed laboratorium ("bo jest tam brudno i ciasno i nieciekawie") - i kiedy weszliśmy do środka w pierwszym momencie lekko żałowałem tego, że ich nie posłuchałem... ale potem pojawiły się pomysły

| OlyJedi Awatar a_wykrota
    Mieszka w
    Pyrlandia
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Nie wiesz czyim znakiem rozpoznawczym w tej branży są wąsy ?? chyba będzie foch

Słodkie - aż za bardzo. Aż mnie wiesz co.... Młoda też ma nietęgą minę plus to świecenie mi się nie podoba
    Kątem oka mego :
    jednego - www.wykrota.wordpress.com
    drugiego - www.adrianwykrota.pl

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Miodna ta ostatnia chemiczna sesja. A nawet jak za dużo lukru na 14. to i tak zacne foto (btw - nietęgą minę to Młoda ma na 1-szym ).

Cheers!
    "There's no such thing as free titties"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    piękne! 7 jest the best
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    zdjęcia super
    mnie zastanawia jedno, panny młode czy raczej młode mężatki które znam dbają o swoje suknie ślubne jak o skarb, a te które fotografujesz wchodzą bez oporów w nich do wody, faktycznie bez oporów czy jednak trzeba je namawiać?
    widzialem kiedys sesję nad Bałtykiem, gdzie przy temp. wody wynoszącej 7 stopni panna młoda kładła się w wodzie w swojej sukni i miała duże opory ale to raczej nie z troski o suknię
    e-510 + 14-54 + 14-42 + 40-150, dcr-250, metz 36 af-4o, a720 is. super takumar 55 1.8

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    muszyk, sam nie wiem jak to się dzieje, ale jak na razie, na około 10 sesji w tym roku, tylko jedna z moich par się nie pomoczyła (a była to panna młoda w 6 miesiącu ciąży ) - pozostałe: albo w Wiśle, albo w morzu, albo w jeziorze-deszczu, albo w strumieniu w parku, albo w zalanej przez powódź łączce, albo w fontannie
    Suknie się nie niszczą w ten sposób, i tak są potem czyszczone, z dużo większego brudu. Trzeba tylko uważać z ogniem (jedna z moich tegorocznych klientek spaliła sobie pół welona... na szczęście ja jestem przygotowany i zawsze wożę "rezerwowy" welon w bagażniku )

Na Bałtykiem w tym roku było naprawdę zimno (2 tyg. temu). Ja chodziłem cały czas w kurtce, a woda sprawiała wrażenie cieplejszej niż powietrze (jak się zamoczyli to nie chcieli wychodzić!).

| OlyJedi Awatar Subtelly
    Mieszka w
    Radomsko
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Super kadry i pomysł na wielotematyczną sesję : ) Począwszy od Kościelnych kadrów, brygady antyterrorystycznej i ujęcia w wodzie. Wszystko ładnie skomponowane, dopracowane i zadbane tonacyjnie : ) Ostatnia fota najlepsza! : ) Świetny moment w super kadrze : )
    Pozdrawiam : )
    Olympus E-400. 17-latka z zamiłowaniem do fotografii.
    Mój wątek
    Zapraszam!!! : )))