Strona 46 z 72 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 717

Wątek: Ślubne, czyli mariush kicz prodżekt

jungli
    Gość
    Przeslodzilas, wg mnie szalu nie ma i takie se ale nie mnie to, jak mlodym sie podoba to wystarczy.

pozdroofka

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Kinowe fotki swietne..
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Chciałem pokazać wam efekty tej sesji, bo jest to moja pierwsza "zimowa" sesja ślubna, którą udało mi się zorganizować i wykonać z zadowalającym mnie efektem. Zimą jest generalnie trudniej, potrzeba miejsca ogrzewanego (a żeby takie znaleźć potrzeba sprytu i "pleców"), wiatr nie rozwiewa welonu, "modeli" trudniej jest wprowadzć w odpowiedni nastrój, itp

wanilia - zapomniałaś dodać "duża, ładna pucha"

Wracając do sedna wątka... tu http://www.mmbydgoszcz.pl/5005/2010/...?category=news i tu http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...CZ01/547026400 można obejrzeć kilka zdjęć i poczytać o sesji, które zrobiłem wykorzystując PhotoDay w Hali Łuczniczka w Waniliowym Mieście (tej samej, w której wczoraj odbywał się meeting lekkoatletyczny PedrosCup)
    A jak komuś będzie mało, to tu http://mariuszsarzynski.pl/LA/ jest "pełna" galeria ze ślubu tej pary, na końcu nieco więcej zdjęc z sesji (i bekstejdże).

| OlyJedi Awatar NightCrawler
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    I w końcu poznałem historię tej sesji
    ...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
    Moje próby i Moja strona
    PAJACYK

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    duzo dobrych fot
    Ja chciałbym tylko podzielic się pewną refleksją na temat PM. Nie rozumiem, czemu PM idzie do USC w stroju zadeklarowanym raczej dla uroczystosci koscielnych???
    Tez mielismy taką PM. Moje koleżanki z pracy uważają np. że w dzisiejszych czasach PM ma tyle możliwości ubioru na tę uroczystą chwilę, że taki wybór to ich zdaniem pojscie na łatwiznę.
    Ciekaw jestem zdania żenskiej części forum na ten temat, bo widzę, że temat ten przechodzi jakoś niepostrzeżenie?

Czy Panie zabiorą głos w tym temacie?

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez black_bird Zobacz posta
    duzo dobrych fot
    Ja chciałbym tylko podzielic się pewną refleksją na temat PM. Nie rozumiem, czemu PM idzie do USC w stroju zadeklarowanym raczej dla uroczystosci koscielnych???
    Tez mielismy taką PM. Moje koleżanki z pracy uważają np. że w dzisiejszych czasach PM ma tyle możliwości ubioru na tę uroczystą chwilę, że taki wybór to ich zdaniem pojscie na łatwiznę.
    Ciekaw jestem zdania żenskiej części forum na ten temat, bo widzę, że temat ten przechodzi jakoś niepostrzeżenie?

Czy Panie zabiorą głos w tym temacie?
    Ja jestem na bieżąco w tym temacie. Osobiście nie mam nic przeciwko takiemu wyborowi, chociaż generalnie trochę rozbraja mnie pęd do sukien ślubnych. I chodzi tutaj także o uroczystości kościelne - np kolor bieli oznaczający czystość, niewinność itp. + brzuszek ciążowy. Trochę takie dla mnie pomylenie pojęć. Ale co komu w duszy gra...
    Idę do ślubu bez białej sukienki. W ogóle bez sukni ślubnej. Uważam, że byłoby to nie na miejscu, chociaż biorę ślub kościelny. Nie wyobrażam sobie siebie w sukni i chrzczącej kwadrans później Danielka.

PS Trendy ślubne to ogólnie chyba miejsce na osobny wątek. Samo-nakręcające się koło rezerwacji dwa lata wcześniej itp. A ja jestem żywym i namacalnym dowodem na to, że można rozpocząć przygotowania 1,5-2 miesiące wcześniej i zrobić dokładnie tak jak się chciało.

PS 2 A Mariusz to w ogóle ma fajne zdjęcia ślubne. Pomysł goni pomysł.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Nie wypowiadam się na temat sukien ślubnych na ślubie cywilnym, natomiast wiem że:
    1. Na jednym z "cywilnych" panna młoda miała fajną sukienkę (nieślubną) z szalem, którego to szala zapomniała zabrac z domu do USC (który był ok. 30 km dalej) i potem była do końca dnia wq...ona na to niemiłosiernie (a sesja była po ślubie)
    2. Ślub cywilny jest jeszcze większym wyzwaniem niż kościelny. Jak w ciągu 8 minut (tyle trwa w Toruniu - mierzone!) zrobić jakieś fajne ujęcia? Ile ich można zrobić - 20-25? Trzeba przez całe 8 minut "czaić" się z aparatem przy oku, nie spuszczając palca z celownika - i czase uda się wyłuskać fajny gest albo spojrzenie (ale tylko/aż tyle)

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    2. Ślub cywilny jest jeszcze większym wyzwaniem niż kościelny. Jak w ciągu 8 minut (tyle trwa w Toruniu - mierzone!)
    To faktycznie. Świetnie złapałeś moment na ostatnim. Radość bije z tego zdjęcia.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    przez całe 8 minut "czaić" się z aparatem przy oku, nie spuszczając palca z celownika - i
    Nie przegrzać palnika w lampie.
    Świetne ślubniaki robisz.
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    wanilia - zapomniałaś dodać "duża, ładna pucha"
    .... ależ ja jeszcze nie zdążyłam napisać słowa o sobie.....
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/