Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
1 i plener - bardzo na plus. Środkowe fotki "normalne" ale powtórzę się - Para Młoda w 99% oczekuje takich właśnie fotek więc jest dobrze. Trójka najsłabsza. Pokaż więcej, zwłaszcza te najtrudniejsze - ceremonię i imprezę.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
DObre fotki z wyróżnieniem 1 i 4. Pozostałe tylko normalne ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Ważne jest aby młodym sie podobało - zdarza sie ze mlodzi nie bardzo wiedza czego chciec i każde niesztampowe ujęcie bedzie naprawde mile widziane i ciepło odebrane. Jesli to wszystko okrasisz typowymi nieśmiertelnymi ujęciami to bedą w siódmym niebie.
...był Olek jest A6000
O nie...
To była tylko próba odwrocenia uwagi i wykorzystania malżonka do prac mu z natury obcych.
Jak znam życie, to Lucca sie dał
Mariush sorki za OT ale sami zaczęliscie
Nie będę oryginalny, najbardziej podobaję mi się kadry 1 i 4.
Czekam na następne...
Ostatnio edytowane przez rocco ; 6.08.08 o 07:20
Za większością, czyli 1 i 4 ze wskazaniem na 4 (piękny plener, piękne światło, perfekcyjne wykonanie).
4 bardzo ciekawa, młodzi + plaża = świetny widok![]()
Olympus E-520 + Zuiko 14-42mm f/3,5-5,6 + Zuiko 40-150mm f/4,0-5,6 + Velbon DF 60 + FL-36 R
Jest bardzo dobrze tylko czekamy na więcej-->plener zapowiada się świetnie
![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
ja jeszcze zapytam o obróbkę do B/W bo już któryś raz widzę Twoje foty i podoba mi się ta konwersja. Jak robisz swoje B/W?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Mnie podobają się wszystkie 4 fotki. Ujęcia napewno będą się podobały Młodym. No może niekoniecznie ciociom i wujkomDobra robota.
Podłączam się do pytania lessiego odnośnie BW.
Strasznie fajny i "inny" pomysł na sesję ślubną - chodzi mi o te wydmy.
Ciekawie to wyszło. Również czekam na kolejne.
Pozdrawiam