Strona 8 z 66 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 659

Wątek: Nowy System Olympusa - micro 4/3

qbic
    Gość
    Nie lubię tego pomysłu, ale jestem ciekaw co będzie dalej. Moim zdaniem jak pociągną do siebie masy to przynajmniej będą mieć więcej kasy na development dobrych matryc.

dinx6
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Ja Olo wypuści zaj...ste stałki pod mikro to nie będziesz ich potrzebował pod normalny system 4/3.
    I tego się właśnie boję. Zaniedbania 4/3 (choć wydaje się ono mało prawdopodobne). Nie zamierzam kupować Mikrusa, żeby mieć fajną stałkę.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Powiem wam ze bardzo dużo zależy od Panasa,.. jeżeli uzna on system za swój i wejdzie w niego tak mocno jak Sony w Minoltę,, to nie będzie problemu z Micro 4/3

Ja to widzę tak - Panas będzie ciągnął micro 4/3 a olek 4/3
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

diabolique
    Gość
    Jeśli marketingowcom Olympusa udałoby się wcisnąć toto jako gadżet do nowego filmu o Bondzie (robi fotę jakimś dokumentom, a potem zmienia szkiełko i cyka swoją kolejną laskę nago a akcja dzieje się podczas wernisażu na zapleczu), to sukces murowany

| OlyJedi Awatar kojot3.0
    Mieszka w
    wies k/Skieniewic
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    hahahaha. dobre Alakin. Swoja drogą to poczekamy zobaczymy. Dla mnei to takie gdybanie na razie...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta
    Jeśli marketingowcom Olympusa udałoby się wcisnąć toto jako gadżet do nowego filmu o Bondzie (robi fotę jakimś dokumentom, a potem zmienia szkiełko i cyka swoją kolejną laskę nago a akcja dzieje się podczas wernisażu na zapleczu), to sukces murowany
    najlepszy post jaki dzisiaj czytałem

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    dalmierz.... oj to by było fajne mały aparat dobre szkło cichy, szybki i kardowany przez dalmierz

heh

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Dla mnie OLEK powinien dogadać się APPLE i wsadzić jego projektantów w ten projekt
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta

Na wernisażach takie rzeczy wcale nie dzieją się na zapleczu, chyba, że chwilowo sam wernisaż jest na zapleczu.

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Olek rozmienia się na drobne. Jakoś nie mogę od kilku lat przekonać nikogo ze znajomych (przy rozmowach o wyborze aparatu), że posiadanie aparatu z wymienna optyką jest czymś dobrym. Typowe rozumowanie "niepasjonatów" jest takie: "chce robić zdjęcia, a nie nosić ze sobą kilo szkła i plastiku". Oby marketing nie zabił obu systemów. Idea inżynierów może być szczytna, ale jak marketing wchodzi do akcji to robi się rzeźnia.

Nie sądzę by olek patrzył na super jakość, raczej wypuści coś dla wielbicieli kompaktów, którzy chcą od czasu do czasu podpiąć większego zooma.