10. jestem całkowicie na nie ;( strasznie chaotycznie nie wiem na co mam zwrócić uwagęi jakby nie ostre
7 można troche podrasować![]()
10. jestem całkowicie na nie ;( strasznie chaotycznie nie wiem na co mam zwrócić uwagęi jakby nie ostre
7 można troche podrasować![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
tylko niebo chyba troche zepsułam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ale teraz jak poprwiłas jest jakby za duzo zółtego.
W każdym razie dzięki za ocenę, krytyka sie przyda![]()
SP-510UZ
A nie lepiej tak?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
zawsze chciałam umieć prostować horyzontale w końcu się nauczę
oczywiście dużo lepiej
![]()
Oczywiście nie zauważyłam, że jest krzywodzięki
SP-510UZ
Troszkę mnie nie było, ale to dlatego że nie miałam czasu na foteczki
Kilka kwiatkówBardziej na tak czy raczej na nie? Jak zawsze proszę o szczerość
![]()
SP-510UZ
Nie wydaje mi się, żeby okno z firanką było najlepszym tłem dla kwiata, Chyba, że chciałaś pokazać kwiat na parapacie. W takim razie za mało okna w kadrze![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kwiat jest piękny i wszystko co piękne wymaga odpowiedniej oprawy podkreślającej jego wyjątkowość. Cały urok tak wspaniale okwieconego storczyka stracił się fotograficznie przez znajdujące się za nim okno. Podobały mi sie zdjęcia terenówek na pustyni i kaktus.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za ocenę, może faktycznie okno to nie najlepsze tło![]()
SP-510UZ