brakuje kontradstu. Strasznie plasko się zrobiło.
brakuje kontradstu. Strasznie plasko się zrobiło.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
dłuuugo mnie nie byłokryzys twórczy- jak zwał tak zwał
Tym razem krajobraz zimowy![]()
SP-510UZ
Z kaczuszkami swietnie pokazales pejzaz zimowy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
dziękidodam jeszcze kilka chmurowych, fantastyczne nie są ale w rzeczywistości widok był świetny
![]()
SP-510UZ
Pamiętaj o prostowaniu horyzontu, jeśli nie na miejscu, podczas robienia zdjęć, to można to potem poprawić w programie.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
tak na moj gust to: 73 jest ladniutkie, ale wyprostuj i docykaj kolorystycznie75 tez ladne, ale fragment ogrodzenia jak dla mnie niepotrzebny, no i kolorki tez mozna dopiescic
76- wyprostowac i kolorki poprawic, 77 wyprostowac tez i kadrowalbym troche inaczej, 79- obrocilbym sie w prawo, zeby nie zlapac w kadr tego slupka z literka P, albo poszedl przed slupek i stamtad pstrykal
no i chyba tyle z mojej strony i oczywiscie nie musze miec racji, bo to tylko moje zdanie
pozdrawiam
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Dzięki, spróbuje popróbować z kolorami, i wyrównać![]()
SP-510UZ
Ładne ale faktycznie czegoś brakuje. Na śniegu i pod słońce, naprawdę trudno dobrze naświetlić. Trzeba potem "popracować" w programie graficznym. Może tak?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA