Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Wątek: Ja z Olem to nasz pierwszy raz

Awatar ORZECHOPCJA
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    A wiesz chyba przed zmniejszeniem, ale niewiem czy trzeba przed czy po
    Jutro to dziś, tyle że jutro

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ORZECHOPCJA Zobacz posta
    A wiesz chyba przed zmniejszeniem, ale niewiem czy trzeba przed czy po
    Po zmniejszeniu.

Awatar ORZECHOPCJA
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Teraz zrobiłem jeszcze raz i co?????
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ona po naprawie.JPG
Wyświetleń:	107
Rozmiar:	54,0 KB
ID:	6496  

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Ekhm, nie o takie wyostrzenie chodziło - po prostu obiekt fotografowany nie jest ostry. I choćbyć nie wiem jak się starał, będzie kicha...

Zamiast tak sobie pykać, pomyśl co chcesz fotografować, poczytaj forum...
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Awatar ORZECHOPCJA
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Witam, mam pytanie za 100 punktów, wszyscy mamy extra aparaty od 1700- 4000zł i droższe które maja wszystko i powiedzcie mi taką rzecz poco jaszcze przerabiać zdjęcia w programach komp. np: 15L w tył nie było tych wszystkich bajerów (no ale teraz są i jest super) i ludzie robili fajowe fotki nic ich nie przerabiając, tak wiem że robili ich więcej. Kolega np: m_kola zrobił foto dzieciaczka (fajowa dzieciaczki są super) a koledzy Gundi i Eddie pokombinowali i pozmieniali. Poco. I stąd moje pytanie czy są tacy z was fotografowie że nie muszą obrabiać fotek a robią naszymi super-bajer lustrzankami i tak je mogą ustawić żeby nie było potrzeby zmian w kompie???????

PS.Mam kolegę który jest zawodowcem i tak na prawdę to on mnie namówił na cyfrę+ lustro i podał linki na fora żebym poznał parę chwytów obróbki cyfrowej ale powiedział żebym nie słuchał krytyki wszystkich forumowiczów co do joty bo nie wszyscy umieją robić fotki, poprzerabiają w FS itp i uważają się za wielkich, są i kozacy ale oni się nie wypowiadają tak często na forach jak ktoś zrobi motylka kwiatek makro pejzaż czy inny. Bo przecież człowiek co mam lustrzankę i FS od np. roku to już jest fachura i mistrzem i myśli sobie tak że jakiś lamus-nowicjusz zrobił leprze foto od niego to mu powiem A CO!!! że kicha i takie tam. JA tak widzę na tym forum ze jest tylko kilka pozytywnych krytyk na nasze foty

PS-2 MIŁEGO WEEKENDU

suchar: człowieku, pisz po polsku, bo będę kasował Twoje posty. Szanuj choć trochę swoich rozmówców.
    Ostatnio edytowane przez suchar ; 9.08.08 o 10:35

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Witam, mam pytanie za 100 punktów, wszyscy mamy extra aparaty od 1700- 4000zł i droższe które maja wszystko i powiedzcie mi taką rzecz poco jaszcze przerabiać zdjęcia w programach komp.
    1. Nie wszyscy. Moje zdjęcia często są wykonywane obiektywem za 35zł.
    2. Co to znaczy mają wszystko?
    3. Program komputerowy spełnia w tej chwili rolę ciemni fotograficznej. W innych przypadkach może być także sposobem wyrazu artystycznego.

np: 15L w tył nie było tych wszystkich bajerów (no ale teraz są i jest super) i ludzie robili fajowe fotki nic ich nie przerabiając, tak wiem że robili ich więcej.
    4. i nie prezentowali ich w internecie.

Kolega np: m_kola zrobił foto dzieciaczka (fajowa dzieciaczki są super) a koledzy Gundi i Eddie pokombinowali i pozmieniali. Poco. I stąd moje pytanie czy są tacy z was fotografowie że nie muszą obrabiać fotek a robią naszymi super-bajer lustrzankami i tak je mogą ustawić żeby nie było potrzeby zmian w kompie???????
    5. To może zapytaj tych kolegów?

PS.Mam kolegę który jest zawodowcem i tak na prawdę to on mnie namówił na cyfrę+ lustro i podał linki na fora żebym poznał parę chwytów obróbki cyfrowej ale powiedział żebym nie słuchał krytyki wszystkich forumowiczów co do joty bo nie wszyscy umieją robić fotki, poprzerabiają w FS itp i uważają się za wielkich
    6.Ciekawe podejście, więc po co komu wątek oceny zdjęć, jak się jest głuchym na krytykę?

są i kozacy ale oni się nie wypowiadają tak często na forach jak ktoś zrobi motylka kwiatek makro pejzaż czy inny.
    7. Co ma do tego fotografia przyrodnicza?

Bo przecież człowiek co mam lustrzankę i FS od np. roku to już jest fachura i mistrzem i myśli sobie tak że jakiś lamus-nowicjusz zrobił leprze foto od niego to mu powiem A CO!!! że kicha i takie tam. JA tak widzę na tym forum ze jest tylko kilka pozytywnych krytyk na nasze foty
    8. Osobiście czerpię rady od bardziej doświadczonych. Jednak nie rozumiem podejścia ludzi, którzy krytykę odbierają jako atak. Jest objaw zadufania. A ostatnie zdanie to już całkiem nie po polsku napisane.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Witam, mam pytanie za 100 punktów, wszyscy mamy extra aparaty od 1700- 4000zł i droższe które maja wszystko i powiedzcie mi taką rzecz poco jaszcze przerabiać zdjęcia w programach komp. np: 15L w tył nie było tych wszystkich bajerów (no ale teraz są i jest super) i ludzie robili fajowe fotki nic ich nie przerabiając, tak wiem że robili ich więcej. Kolega np: m_kola zrobił foto dzieciaczka (fajowa dzieciaczki są super) a koledzy Gundi i Eddie pokombinowali i pozmieniali. Poco. I stąd moje pytanie czy są tacy z was fotografowie że nie muszą obrabiać fotek a robią naszymi super-bajer lustrzankami i tak je mogą ustawić żeby nie było potrzeby zmian w kompie???????

PS.Mam kolegę który jest zawodowcem i tak na prawdę to on mnie namówił na cyfrę+ lustro i podał linki na fora żebym poznał parę chwytów obróbki cyfrowej ale powiedział żebym nie słuchał krytyki wszystkich forumowiczów co do joty bo nie wszyscy umieją robić fotki, poprzerabiają w FS itp i uważają się za wielkich, są i kozacy ale oni się nie wypowiadają tak często na forach jak ktoś zrobi motylka kwiatek makro pejzaż czy inny. Bo przecież człowiek co mam lustrzankę i FS od np. roku to już jest fachura i mistrzem i myśli sobie tak że jakiś lamus-nowicjusz zrobił leprze foto od niego to mu powiem A CO!!! że kicha i takie tam. JA tak widzę na tym forum ze jest tylko kilka pozytywnych krytyk na nasze foty

PS-2 MIŁEGO WEEKENDU
    ja się staram zrozumieć co tu jest napisane. I na prawdę nie potrafię. Jakoś to jest chaotycznie napisane i zlewa się w całość :/

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    ...Kolega np: m_kola zrobił foto dzieciaczka (fajowa dzieciaczki są super) a koledzy Gundi i Eddie pokombinowali i pozmieniali. Poco...
    1. m_kola o to prosił
    2. jeśli tak czytasz jak piszesz (reszty tekstu nie zrozumiałem), to nie dziwię się , że masz kłopot ze zrozumieniem tego, po co jest to forum i co się tu w ogóle dzieje
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Awatar ORZECHOPCJA
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dobra już nie będę filozował ani się mondralował Przepraszam wszystkich bo zachowałem się niewłaściwie wezmę się za robotę związaną z foto i może coś z tego bedzie

Ps. Miłego Weekendu