Napisz, napisz jak taką kasę zgarnąc) bo też jestem bardzo ciekaw
![]()
Napisz, napisz jak taką kasę zgarnąc) bo też jestem bardzo ciekaw
![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Hehe, tylko, że za mówienie o tym mi płacą....
Żartowałem, płacą mi z budżetu. W poniedziałek napiszę ogólnego tutka: co, od kogo i na jakich zasadach ;] Najpierw przetłumaczę to z unijnego na nasze (PO KL, Działanie 6.2, BO, pomostówka, SzOP, KOP, dotacja inwestycyjna itp.)
Szczegółowe pytania to ew. później na priv, bo to rozległa dziedzina...![]()
Tylko że to inna półka bo procent bezrobotnych z wolnymi 10 000 jest w naszym kraju niewielki więc to bonus dla takich "bardziej zaradnych".
Chętnie się dowiem szczegółów alakin o takich dotacjach (jak płacą Ci za udzielanie info w tej sprawie to zrobimy OlyZrzute na ten cel![]()
Ostatnio edytowane przez buszm ; 1.08.08 o 21:57
E-3 E-510 FL50 FL-50R 7-14 14-54 40-150 OM50/1.8 .... http://MBphoto.pl
alakin - siedzisz w dotacjach UE ?
Po uszy. Poniekąd. Żona niestety też
(Wojewódzki Urząd Pracy, Mazowiecka Jednostka Wdrażania Programów Unijnych, Komisje Oceny Projektów, kontrole, Punkt Kontaktowy, szkolenia i wszystko co zasadniczo związane z Kapitałem Ludzkim i projektami miękkimi - czyli nieinfrastrukturalnymi)
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 2.08.08 o 00:32
Ja równiez polecam fotozakupy.Na swój e-3 czekałem niecałe 2 dni choc mieszkam kawałek drogi od ich firmy i myślę że sie z nimi można dogadać odnośnie rabatów.
Ja rowniez polecam mimo wszystko fotozakupy od czasu zamowienia po 23h i 41 min(!) byl u mnie
Alakin - o to fajniezawsze czegos nowego bedzie mozna sie dowiedziec
![]()
U mnie w firmie kilka osób kupiło E-510 i wszystkie wdwóch sklepach: fotozakupy.pl i cyfrowe.pl.
Oba dwa dostały wysoką ocenę. Ceny aparatów takie same.
Jeden z kupijących zamówił z domu wieczoerm, a rano o 5 dowiedział się, że jedzie na tydzień raniutko do Gdanska.
Jak dojechał to poszedł odebrać osobiście w sklepie i efekt był taki , że ganiał samochód kurierski po Trójmieście by nie czekać do powrotu do domu na aparat.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Osobiście Polecam Fotoceny.pl sklep z chorzowa. E-3 z 12-60 kosztuje 6899 a ze sklepem mam dobre wspomnienia![]()
fotoceny to naprawde dobry sklep, nie dosc ze bardzo zyczliwi, znajacy sie na rzeczy oraz nie chcacy wcisnac byle czego klientowi ludzie tam pracuja to jeszcze maja naprawde dobry asortyment oraz calkiem niezle ceny (w razie zakupow propomuje popytac o rabaty ;p)
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK