Ale autor wątku ma oko do fotografii. Oczywiście pod warunkiem, że widzi co sfotografował i w jaki sposób. Dlatego poprosiłem o jeszcze jakieś zdjęcie aby wykluczyć przypadek.
Ale autor wątku ma oko do fotografii. Oczywiście pod warunkiem, że widzi co sfotografował i w jaki sposób. Dlatego poprosiłem o jeszcze jakieś zdjęcie aby wykluczyć przypadek.
Do autora - 1) Nie zrażaj się, fotografia jest piękną pasją i mam nadzieję, że po wakacjach będziesz marudził tak jak i my. 2) Bo w fotografii nie chodzi tylko o to by zrobić zdjęcie fajnej postaci czy rzeczy, ale również chodzi w niej o to by pewnych błędów nie powielać. Dajmy na to w pierwszym zdjęciu bardzo nie podoba mi się cień na pierwszym planie. W drugim - parkę można było lepiej wykożystać - umieścić w "mocnym punkcie", nie ucinając nóg - zdjęcie nabrało by wymowy. 3) Mam nadzieje, że przyszłe zdjęcia będą lepsze.
MK
Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi... ale mimo to spróbuje znaleźć sens w chaosie i odpowiedzieć.
1. Nic nikomu nie odmawiam.
2. Kuba wszedł na forum, chciał pokazać zdjęcia i poddać się krytyce. Zdjęcia nie zachwyciły, ale Kuba chciał porady. Jak umiałem tak pomogłem. Nie zauważyłem byś udzielił jakiejkolwiek rady. Choć w punkcie trzecim...
3.Za nim komukolwiek napiszesz podobny komentarz, sam wysil się i napisz coś mądrego autorowi zdjęć. Podpowiedz co mógłby zrobić następnym razem gdy będzie chciał zrobić jakieś interesujące zdjęcie. Przypominam, że Kuba1986 pokazał zdjęcia publicznie i poddał je ocenie - one nie muszą się podobać wszystkim.Zamieszczone przez helmuth;
4. Nie wszyscy mają talent. Nie wszyscy muszą robić zdjęcia. Ale zawsze mogą popracować nad swoimi umiejętnościami. Swoimi poradami, możemy mu tylko pomóc.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuje Wszystkim za rady, opinie dobre słowo.
Postaram wykorzystać je w przyszłości.
jutro wrzuce jeszcze kilka zdjęć na prośbę Sergiuszone.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA