Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: FotoAlbum 3.4.0.0. (freeware)

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    raczej trudno go porownac do czegokolwiek.... piccassa ma mnostwo dodatkow a ten program to raczej sluzy tylko do katalogowania.

tu masz linka do platnych wersji (nowszych i pewnie z bajerami jak w picassa) http://www.fototime.com/fotoalbum

Wyglad nadal podobny do wersji darmowej, po lewej masz albumy, na gorze po prawej skale czasowa itd. (reszte chyba opisalem juz w tym poscie)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kisi
    Jak potrzebujesz sie odwolac do jakiegos zdjecia prosi o wlozenie odpowiedniej plytki. Prawda ze proste.
    Na moim archiwum sie bestia zwiesila .Pomaga tylko zapis w notesie
    Kazde opakowanie to dwie plytki DVD w 90-ciu %

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    digiKam

Fotoalbum kiedys uzywałem, ale digikam Wymiata
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Awatar wrocek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Witam po długiej nieobecności.
    Używam programu FotoAlbum od kilku lat. Po poznaniu jego możliwości i drobnych niedogodności, można bardzo wygodnie zarządzać archiwami zdjęć. Zaletą programu jest dla mnie to, że nie ingeruje on w sposób umieszczenia plików na dysku (ale wszystkie muszą być zebrane w jednym głównym katalogu). Ja trzymam je w podkatalogach wg dat wykonania. Cała struktura albumów jest wirtualna, pozwala na wyszukiwanie i grupowanie zdjęć w dowolny sposób.
    Zdjęcia mogą być archiwizowane na płytach i wyszukiwane tak samo jakby były na dysku.

Przy okazji mam pytanie: jak zakupić legalnie najnowszą wersję, ale z płatnością w złotówkach, w Polsce?

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Hej Ryszard jestem milo zaskoczony.... myslalem ze ten temat umrze smiercia naturalna a tu taka ladna opinia. Podpisuje sie pod nia obiema rękoma

Kiedys probowalem namierzyc jakas firme w PL co moze posredniczy w sprzedazy.... byl nawet okres ze czekalem na jakies pelne wersje dołaczone do jakies gazety komputerowej. Niestety od pewnego momentu wycofano darmowe wersje, weszly tzw. free 4 30day i wszystko jest na jednej stronie

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    Hej Ryszard jestem milo zaskoczony.... myslalem ze ten temat umrze smiercia naturalna a tu taka ladna opinia. Podpisuje sie pod nia obiema rękoma

Kiedys probowalem namierzyc jakas firme w PL co moze posredniczy w sprzedazy.... byl nawet okres ze czekalem na jakies pelne wersje dołaczone do jakies gazety komputerowej. Niestety od pewnego momentu wycofano darmowe wersje, weszly tzw. free 4 30day i wszystko jest na jednej stronie

pozdrawiam
    jak Ci się podoba, to kup... 30$ to nie majątek... zwłaszcza przy obecnym kursie.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    nigdy nic nie kupowalem w $ i jakos mi sie do tego nie spieszy :P jakby bylo w PL to pewnie nawet bym kupil..... (no ale nie dyskutujmy o moich zboczeniach ), pozdrawiam

Awatar wrocek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Znalazłem coś takiego:
    http://www.dreamsoft.com.pl/product_...roducts_id/434

Wysłałem zapytanie o szczegóły. Niezły kurs dolara .

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    nigdy nic nie kupowalem w $ i jakos mi sie do tego nie spieszy :P jakby bylo w PL to pewnie nawet bym kupil..... (no ale nie dyskutujmy o moich zboczeniach ), pozdrawiam
    Zapewniam CIę, zaden ból... kupiłem Operę jeszcze jak była płatna

Awatar wrocek
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz
    Zapewniam CIę, zaden ból... kupiłem Operę jeszcze jak była płatna
    A jak zapłacić? Mam konto w mBanku, ale nie mam żadnej karty kredytowej pozwalającej płacić w dolarach, ani nie mam ochoty na jeden zakup zakładać konta PayPal.