Eeee..., widzę, że temat stracił na popularności... ;)) Ale nic to, oto kolejna zabawa z fotografią i szopem. Zdjęcie roboczo zostało zatytułowane "Zombie" ;))
No i teraz widzę, że oczy mi nieco nie wyszły, ale nic to - będzie lepiej next time :))
Eeee..., widzę, że temat stracił na popularności... ;)) Ale nic to, oto kolejna zabawa z fotografią i szopem. Zdjęcie roboczo zostało zatytułowane "Zombie" ;))
No i teraz widzę, że oczy mi nieco nie wyszły, ale nic to - będzie lepiej next time :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
No i sie doczekalem. Wiedzmowy klimat i Wiedzma na zdjeciu. Ostatnio w TV chyba lecial StarGate i tam przypominam sobie boga RA - mial podobne oczy. Wg mnie delikatnie nieostre a szkoda. No i balans bieli - nie wiem czy takie zoltawe swiatlo bylo emitowane przez swieczke czy tylko aparat troszke zgupial. Swietne BLIKI w oczach.
Dodam zeby bylo jasne - PODOBA mi sie![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
@Wiedźma
Podoba mi się pomysł, wykonanie, nie jestem jednak przekonany co do kolorystyki. Jakoś cz-b bardziej mi tu pasuje (ale to moje zdanie).
A teraz tak z ciekawościna ścianie za tobą, po prawej stronie to wiszą jakieś obrazki, czy zdjęcia?
![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Zarabista fotka - pomysl rewelacyjny!
Zdjecie ma fajny mroczny klimat!!!
![]()
Jeśłi chodzi o kolorystykę, to fota była robiona w prawie ciemnym pokoju, balans bieli nie pamiętam jak był ustawiony, ale chyba na Auto no i tak po prostu wyszło ;)) W szopie były tylko poprawione (rozjaśnione) oczy.
Co do obrazków, to wisi tam sobie mapa świata :)) Widać ją chyba trochę po rozjasnieniu foty...
Czarno-białą wersję też mam, ale ta wydała mi się taka "diaboliczna" ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO
jak by to powiedziec taka "sekciarska" swietna,
Pozdrawiam
A tak wygląda Wiedźma, kiedy nie myśli o tym, że światło, że ostrość i na dodatek ten cholerny samowyzwalacz, no i jeszcze że ktos może wejść i spytać z głupia frant, czy aby nie popadam może w jakiś samozachwyt, że tak sama ze sobą zdjęcia robię ;))
Krótko mówiąc: aparat w cudzych łapkach a Wiedźma po drugiej stronie:
Wiedźmie foty na PLFOTO
Hehe, co za bestroski sumiech i te doleczki na policzkach![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Hah, fajowe![]()
Wakacyjna radosna fota, od razu człowiekowi się humor poprawia![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii