Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 100

Wątek: Wiedźma w autoportrecie ;))

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Pierwsze - mucha nie siada - zabawa swiatlem (nawet jezeli nie zamierzona) a dokladnie kolorami swietna. Wygladasz na tym foto, jakbys przygotwywala jakis wywar z odrobina nitrogliceryny (ewentualnie Troj-Nitro-Toluenu TNT), bo twoj luby cos zmajstrowal NIE TAK (jakby w glowie byla mysl: Zeby tylko nie przesadzic z iloscia..).

Drugie: Widze proby wyostrzenia, chyba nie najlepsze no i przydaloby sie wg. mnie NeatImage.

No a trzecie: Profesjonalizm w kazdej mierze - piekny aparat z dusza, a nie bezduszne cyfraki
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Się cieszę, że ogólnie rzecz biorąc foty się podobają. Fajnie, że w ogóle się wypowiadacie, bo ja osobiście mam potężne problemy z oceną cudzych zdjęć - zazwyczaj albo mi sie podobają albo nie - często nie umiem tego uzasadnić ://

Co do aparatu z duszą, to fakt - analogi to zupełnie insza inszość niż nasze cyfraki.
    Niestety, ta exa, która jest na zdjęciu jest niesprawna - coś ma z naciągniem migawki i obiektyw zmatowiały :((
    Natomiast długo bawiłam się zenitem ttl i niedawno fedem. Wszystko pięknie, ładnie, ale jako nieuleczalny okularnik zawsze miałam problemy z ustawieniem ostrości, a nie zawsze dało się tak operować głębią ostrości, co by ostrość była tam,gdzie tzreba. Fakt, że i autofocus czasem tu zawodzi, ale przynajmniej wiem, że wada wzroku nie ma tu nic do rzeczy ;))
    C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw = )
    Wiedźmie foty na PLFOTO
    Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy

Kolejne foty "morrdercze" ;)) Tak to jest, jak się człowiek nudzi popołudniową porą... ://

1.

2.

I wiecie, co? Wkurza mnie, że jedyną modelką, która kce mi pozować i pozwala na publikacje swoich zdjęć w necie jestem JA ://
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Wg mnie to dobrze, ze ta modelka jestes Ty, bo i modelka jest ladna no i sama wie co chce osiagnac na zdjeciach. Znowu swietne swiatlo, no i ta znudzona mina - bomba. Efekt taki, jkby ktos zrobil Ci zdjecie bez Twojej wiedzy - z zaskoczenia. Jedynie na drugim cos z ostroscia nie tak.

Caly czas podziwiam Cie za odwage prezentowania samej siebie.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    swietne! maja fajny klimat...

Jak Ty je (autoportrety) robisz... stawiasz statyw i samowyzalacz? a jak ostrosc ustawiasz itp.? no a moze poprostu ktos Ci je robi
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Cytat Zamieszczone przez vodnik
    Wg mnie to dobrze, ze ta modelka jestes Ty, bo i modelka jest ladna no i sama wie co chce osiagnac na zdjeciach. Znowu swietne swiatlo, no i ta znudzona mina - bomba. Efekt taki, jkby ktos zrobil Ci zdjecie bez Twojej wiedzy - z zaskoczenia. Jedynie na drugim cos z ostroscia nie tak.

Caly czas podziwiam Cie za odwage prezentowania samej siebie.
    Co do ostrości - fakt - chyba ustawiło się bardziej na sztylet niż na wiedźmie oblicze. Tak to własnie jets, jak nie do końca się nad tym panuje ://

Co do odwagi... hehe... też się sobie dziwię. Generalnie strasznie nie lubię mówić o sobie, udzielać sie publicznie i takie tam, nawet wiekszy tłok w sklepie czy gdzieś mnie irytuje. Ale internet hmm... wyzwala chyba jakis anonimowy narcyzm (jakkolwiek to głupio zabrzmi). W sumie nie traktuje tego jako pokazywania siebie, ale jako prezentacje hmm... dzieła. Poza tym to miłe, jeśli komus zupełnie obcemu podoba się coś, co robisz :))
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    swietne! maja fajny klimat...

Jak Ty je (autoportrety) robisz... stawiasz statyw i samowyzalacz? a jak ostrosc ustawiasz itp.? no a moze poprostu ktos Ci je robi ;-)
    Statyw - tak. Samowyzwalacz - tak. Ostrość ustawiam manualnie "tak mniej więcej" ;))
    Wiedźmie foty na PLFOTO

No to kolejny narcystyczny portrecik z serii morrrderczej ;))

Wiedźmie foty na PLFOTO

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    No, ciekawe kogo tym razem trujesz ? Bo mąż juz odplynal po ostatniej dawce smiertelnej substancji Swietna swiatlo, co jest juz domena Twoich zdjec.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    kurde jakie dobre i ostre te zdjecia. Jak Ty to robisz... dla mnie wyostrzenie zdjecia nie majac modela (czyt. mnie) w kadrze to jakas czarna magia... probowalem i mi nie wychodzi. Napisz jakies porady albo jak dokladnie Ty to robisz. Super te autoportrety
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów