Zatem efekt można udać za udany skoro właściwie go odczytałem![]()
Zatem efekt można udać za udany skoro właściwie go odczytałem![]()
"hans und helmut trinken vermut"
IMO to przepalenie nadal widac. A szkoda... Bo ujecie jest dobre.
2 mi sie nie podoba... jakby bez wyrazu.
3 bez zastrzezen, a 4 podoba mi sie najbardziej.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
A ja powiem tak: Pierwsze mi sie NIE podoba, drgie - fakt bez wyrazu, ale od razu jak widze trzecie to wiem ze bede mial przerabane za to co powiedzialem.
Na szczescie na czwartym widze chyba odrobine przebaczenia za moje wypowiedzi nt. pierwszego.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Wiecie co? Siedzę bezproduktywnie w domu, pogoda zdechła, oblałam prawko i jeszcze zdechł kot mojej najlepszej kumpeli ://
A więc ku pokrzepieniu serc znowu zaczęłam zabawę w autoportrety. Oto takie małe conieco w tym temacie:
1. Być, albo nie być...
...albo wylać te okropne perfumy, czy niech sobie stoją? ;))
2. I znowu takie dramatyczne... ;))
3. "Profesjonalistka" ;))
Co do dwóch pierwszych zdjęć, to są tylko skadrowane. Takie dziwne kolory uzyskały się chyba dzięki odblaskom z ekranu monitora w niemal ciemnym pokoju ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Ale pierwsze zdjęcie jest zajefajne![]()
Normalnie dodać napis na dole i mail do jakiegoś Dolce Gabbana z prośbą o sponsoring egazminu na prawko
Jakie oświetlenie, jestem pod wrażeniem.
Drugie zdjęcie chyba nieostre? No i trzecie, prawdziwa profesjonalistka, a jak nie to profesjonalna amatorka, to fakt![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Pierwsze rewelacyjne!
Kadr w kwadracie - niezly pomysl. Swiatlo ciekawe (mam na mysli to niebieskie - szkoda, ze nie jedyny zrodlo swiatla, foto nabraloby troche mrocznosci). Wiez miedzy Twoimi oczyma a flakonikiem (nawet mi nie przeszkadza, ze jest nieostry - ale moze dobrym pomyslem byloby wlasnie ustawienie ostrosci na flakonik, a pozostawienie Ciebie ciut rozmytej... tak sobie gdybam tylko...).
Druga nie...
Na trzeciej ten profesjonalizm az Ci usta otworzylNo i fotka, ktora "robisz" na 3 zdjeciu bedzie krzywa - jak aparat.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Dzięki za komentarze :))
Druga fotka wiem, że nie jest ładna (no i ostrości brakuje nieco), ale jakos tak mi sie spodobała - taka hehe "mrrroczna" i "dramatyczna" ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Dodam tylko krótki komentarz do zdjęcia drugiego, tak apropos dramatyczności.
"Jedna kropelka i będzie po nim".
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Pierwsze wygląda jak kadr z filmu, rewelacja![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
dawno mnie tu nie bylo.... oblookalem sobie caly watek i musze powiedziec ze super fotki, a co do ostanich trzech to bardzo mi sie podoba nr1
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać