Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 100

Wątek: Wiedźma w autoportrecie ;))

Awatar Arram
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Jak wspomniał Vodnik, dołeczki baaaardzo sympatyczne
    Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
    Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    brawo podoba mi sie Twoje odwazne w porownaniu z innymi kobietami podejscie "Wiedźmo" ale chyba będziesz musiała nicka zmienic bo to słowo kojarzy sie chyba z kims bardziej ponurym Pzdr.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Wiedźma, ogólnie sprawę ujmując, masz talent - to jest najwazniejsze. Po drugie czujesz światło - to jest podstawa fotografii. Po trzecie łapiesz kompozycję - to jest najtrudniejsze. Po czwarte - umiesz zaprezentować klimat, co robi wrażenie. Zyczę Ci obyś nie wpadła w manierę, jak O.N.A. w chrypienie.
    Pozdrawiam. TJ

:D Dawno mnie nie było na forumie a tu takie miłe słowa - powiedziała Wiedźma uroczo sie czerwieniąc ;))

Co do nicka - na pewno do nie zmienię, bo jestem doń baaaardzo przywiązana :))

A w manierę też wpadać nie zamierzam, bo fotografia to jak na razie po porstu świetna zabawa.

No i jeszcze względem wakacyjności, to fajnie, że fotka ma takowy klimat, bo jesli chodzi o tegoroczne wakacje, to w sumie kiepsko - kasy brak, wszystko poszło na aparat i prawo jazdy he he. A pracy znowu nie ma :// (to ostatnie to takie drobne marudzenie, sorki......)
    C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw = )
    Wiedźmie foty na PLFOTO
    Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy

Z nudów znowu zaczęłam zabawiać się w autoportrety. Oto kilka z wczorajszej sesji mimochodem ;))
    Mam nadzieję, że ktoś zajrzy do tego dawno nie uzywanego tematu ;))
    No i ciekawa jestem, co myślicei o takich szopowych zabawach ze zdjęciami...

1. Oświecenie ;))

2. Dama z gryzoniem

3. Wiedźma krzywo patrzy

4. Hmm...
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Niom, ładne ładne fotki tu widzę! I nie taka Wiedźma straszna jak z nika wynika Jak przerabiałaś te ostatnie zdjęcia?
    C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.

Cytat Zamieszczone przez mayonez
    Niom, ładne ładne fotki tu widzę! I nie taka Wiedźma straszna jak z nika wynika:) Jak przerabiałaś te ostatnie zdjęcia?
    1. Ależ ci się pieknie rymło ;))
    2. Ogólnie rzecz biorąc ze zdjęciami było tak: desaturacja, podciągnięcie kontrastu, add noise, zabawy z unsharp mask. Kolejność tak mniej więcej, dokładnych danych nigdy nie pamiętam ;))
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Czasem nie czuję jak rymuję Ładnie wyszły fotki i obróbka. Nie ma jak fotosklep. Waiting 4 more...
    C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Przyjemny efekt - jak bym oglądał starą Trybunę Ludu - nie obrażając nikogo oczywiście. Bardzo mi się podoba pierwsze, światło na twarzy jest super

[kurczę, jak mnie nie ma ze 3 dni na forumie, to nie nadążam z oglądaniem wszystkich nowych fotków...]

dooomin
    "hans und helmut trinken vermut"

Dzięki za opinie.
    Mi tez jakoś najbardziej się podoba to pierwsze zdjęcie (w orginale jest okrutnie pzreświetlone ;))
    Co do Trybuny Ludu - fajne skojarzenie i po krótkim zasanowieniu sie stwierdzam, że o taki efekt mi chodziło ;))
    Wiedźmie foty na PLFOTO

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów