Jak wspomniał Vodnik, dołeczki baaaardzo sympatyczne![]()
Jak wspomniał Vodnik, dołeczki baaaardzo sympatyczne![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
brawopodoba mi sie Twoje odwazne w porownaniu z innymi kobietami podejscie "Wiedźmo"
ale chyba będziesz musiała nicka zmienic bo to słowo kojarzy sie chyba z kims bardziej ponurym
Pzdr.
Wiedźma, ogólnie sprawę ujmując, masz talent - to jest najwazniejsze. Po drugie czujesz światło - to jest podstawa fotografii. Po trzecie łapiesz kompozycję - to jest najtrudniejsze. Po czwarte - umiesz zaprezentować klimat, co robi wrażenie. Zyczę Ci obyś nie wpadła w manierę, jak O.N.A. w chrypienie.
Pozdrawiam. TJ
:D Dawno mnie nie było na forumie a tu takie miłe słowa - powiedziała Wiedźma uroczo sie czerwieniąc ;))
Co do nicka - na pewno do nie zmienię, bo jestem doń baaaardzo przywiązana :))
A w manierę też wpadać nie zamierzam, bo fotografia to jak na razie po porstu świetna zabawa.
No i jeszcze względem wakacyjności, to fajnie, że fotka ma takowy klimat, bo jesli chodzi o tegoroczne wakacje, to w sumie kiepsko - kasy brak, wszystko poszło na aparat i prawo jazdy he he. A pracy znowu nie ma :// (to ostatnie to takie drobne marudzenie, sorki......)
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Z nudów znowu zaczęłam zabawiać się w autoportrety. Oto kilka z wczorajszej sesji mimochodem ;))
Mam nadzieję, że ktoś zajrzy do tego dawno nie uzywanego tematu ;))
No i ciekawa jestem, co myślicei o takich szopowych zabawach ze zdjęciami...
1. Oświecenie ;))
2. Dama z gryzoniem
3. Wiedźma krzywo patrzy
4. Hmm...
Wiedźmie foty na PLFOTO
Niom, ładne ładne fotki tu widzę! I nie taka Wiedźma straszna jak z nika wynikaJak przerabiałaś te ostatnie zdjęcia?
C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.
1. Ależ ci się pieknie rymło ;))Zamieszczone przez mayonez
2. Ogólnie rzecz biorąc ze zdjęciami było tak: desaturacja, podciągnięcie kontrastu, add noise, zabawy z unsharp mask. Kolejność tak mniej więcej, dokładnych danych nigdy nie pamiętam ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO
Czasem nie czuję jak rymujęŁadnie wyszły fotki i obróbka. Nie ma jak fotosklep. Waiting 4 more...
C-4000Z + SM 16 MB Olympus + SM 128 MB Kingston + tuleja King 52 mm + Hoya UV Super HMC.
Przyjemny efekt - jak bym oglądał starą Trybunę Ludu- nie obrażając nikogo oczywiście. Bardzo mi się podoba pierwsze, światło na twarzy jest super
[kurczę, jak mnie nie ma ze 3 dni na forumie, to nie nadążam z oglądaniem wszystkich nowych fotków...]
dooomin
"hans und helmut trinken vermut"
Dzięki za opinie.
Mi tez jakoś najbardziej się podoba to pierwsze zdjęcie (w orginale jest okrutnie pzreświetlone ;))
Co do Trybuny Ludu - fajne skojarzenie i po krótkim zasanowieniu sie stwierdzam, że o taki efekt mi chodziło ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO