Wow, to jest ładnie skomponowane, ładna ostrość i naświetlenie. na 10 pkt dałbym tym razem 10. Bo fotka jest cikawa
Wow, to jest ładnie skomponowane, ładna ostrość i naświetlenie. na 10 pkt dałbym tym razem 10. Bo fotka jest cikawa
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Dzięki, ale prawdę mówiąc to jestem dość zaskoczona ;))Zamieszczone przez MichelCat
Kompozycja, tudzież światło to też totalny przypadek, ale fajno, że ci się podoba :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Światło boczne i właśnie ono buduje klimat, może przeszkadzają w kadrze kable na podłodze, ale cała kompozycja buduje ciepły klimat i to jest najważniejsze. Fotka ma miły odbiór.
www.michalmilde.pl
aha wyslalem tobie mesedż na priva![]()
www.michalmilde.pl
a ja ci odpisałam na priva ;))Zamieszczone przez MichelCat
Wiedźmie foty na PLFOTO
ehh, czlowiek bardzo zabiegany i umknelo mu tutaj kilka postow. Zdjecie rewelka, mimo snajperskiego kadru. Zdjecie samowyzwalaczem, czy moze wkoncu Luby wzial sie za aparacik ?
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Samowyzwalacz :))
W temacie zdjęć muszę się jak na razie zadowalać sama ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO
I chwała za ten wynalazek !!!
www.michalmilde.pl
Hihi, forumowa modelka prezentuje kolejne "dziełko". Nie jest to niestety tak pożądany pzrez was autoakt, ale może się spodoba ;))
Oczywiście zdjęcie jest stosunkowo mocno sfotoszopowane, a że ostatnio intensywie oswajam to narzędzie, więc strzeżcie się - podobnych fotek może być więcej ;))
ps. Nigdy nie pzrypuszczałam, że objawi się u mnie taki ekshibicjonizm ;))
ps2. Kurcze, albo mój monitor tak wyświetla, albo to zdjecie nie najlepszej jakości mi się zrobiło po zmniejszeniu..... hmmm... ://
Wiedźmie foty na PLFOTO
Ramiaczko ekstraale ogolnie foto mi jakos nie przypadlo do gustu, nie wiem co mi w nim nie pasuje. Osobiscie poprzednie duzo bardziej mi sie podobaly IMO of course.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888