Hi hi, to może jeszcze kiedyś wrzucę zdjęcie "hip-hopowe", które kazali sobie zrobić moi koledzy na okładkę płyty, której nigdy nie wydadzą ;))
Hi hi, to może jeszcze kiedyś wrzucę zdjęcie "hip-hopowe", które kazali sobie zrobić moi koledzy na okładkę płyty, której nigdy nie wydadzą ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
To teraz czekamy na akty![]()
hehe autoportret..... no i teraz autoakt LOL
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no ja też nie mogę się już doczekać![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Panowie, bo nam sie forumowiczka wystraszy. Ledwo sie zdecydowala na pokazanie swojej twarzy, a tu nagle ze wszystkich stron AKTY i AKTY. Powoli, moze kiedys zaprezentuje to czego sie tak domagacie.
Pozdrowienia dla Wiedźmy![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Hi hi, a myslicie, ze takowe już nie powstały?
Oczywiście, ze powstały, ale na razie sorki - nie tylko dlatego, ze się wstydze - również jakośc jeszcze mnie nie zadowala ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO
o powstaly, jak cos powstaje to znaczy że chodzi i się zbliża @__@
a tak poważnie, to miło by było zobaczyć ładnie wystylizowane, akt to trudna sztuka, ale na forum jeszcze nie było![]()
www.michalmilde.pl
ehh, i znowu sie powtorze, moja luba jakos nie lubi obiektywu, ehhh
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
moja się przyzwyczaiła, wiesz to kwestia przyzwyczajenia panny do paratu, ja powiedziałem że i tak nie ma wyjścia bo trzeba urodę wykorzystać, jak zobaczyła efekty, to teraz już nie ma problemu z namawianiem, od razu się zgadza, przy okazji ja się uczę polepszać kiepski narazie warsztat![]()
www.michalmilde.pl
Wrzucam jeszcze jedną fotę - niestety, nie będzie to autoakt ;))
Tym niemniej, jak zrobiłam to zdjęcie i zobaczyłam efekt na monitorze, to po prostu mnie rozśmieszyło. Krótko mówiąc - żadna sztuka, tylko taka durnotka, hi hi ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO