Piękne...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Eeee, takich już nie robią, teraz tylko erzac sprzedają.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
To są zdjęcia ze zlotu w Sosnowcu?
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Tak. Z Sosnowca. Nie byłem tam długo no ale kilka zdjęć zrobiłem.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Żałuj, bo z pewnością było warto. Pokazano ponad 200 samochodów - tradycyjnie najpierw na stadionie, a później przy Fashion House. Na stadionie byłem, jednak do centrum handlowego nie chciało mi się już jechać (w zeszłym roku były tam dzikie tłumy). Też pozwolę sobie zaprezentować foty z tej imprezy, gdyż można było zobaczyć jak zwykle wiele interesujących i pięknie utrzymanych aut.
Na początek Audi 80 B2.
![]()