Trochę naszego we wątku
Pozdrowionka
Trochę naszego we wątku
Pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Erotic Morris![]()
Nie jestem fanem motoryzacji, ale watek super![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
a ostatnie autko jest zarąbiste![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladies and GentleCars!
Pozwolę sobie wrzucić do wątku kilka zdjęć z miejsca, które jest mekką motoryzacyjnych fanów. Słynne niczym wolność sexualna szwedów w latach siedemdziesiątych.
Museo Ferrari w Maranello (Modena).
FMG1 - Biuro Enzo Ferrari'ego
FMG2 - To jest Egzotic/Erotic rzecz! Kolektory wydechowe widlastej wścieklizny
FMG3 - Na żywo wydają się mniejsze, takie jakies zabawkowe
FMG4 - F 250 Testarossa z 1957 roku
FMG5 - Pośladek Enzo
FMG6 - Po wejściu do muzeum od razu taki szok!
FMG7 To wypatrzyłem, w niewielkiej turystycznej miejscowości, raczej sennej. Zaintrygował mnie salon do wynajęcia. Lokal wraz z zawartością.
Dla mnie było to niespotykane. Salon do wynajęcia a wewnątrz kilka samochodów z rodzaju "biały kruk" Oprócz kilku co ciekawszych F stał sobie na boczku, jakby zapomnian, przyczajony Dino. Pierwszy raz w życiu widziałem ten model na żywo...Ciekawa historia wiąże się z tym modelem ale to może kiedy indziej...
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr
Jaki to model ?
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Mialem takiego. Model z 1971. Roznil sie od tego juz znaczie. Mlody wtedy bylem i glupi, zrobilem z niego buzzera a wzorem mi byl woz ZZTop. Kosztowalo mnie to mnostwo pracy. Teraz pewnie wolalbym go odrestaurowac a nie zakladac ogromne niskoprofilowe opony... ach i dzwiek tego boksera! Az skarpety zdejmowalo.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1