No to pozamiatałeś![]()
No to pozamiatałeś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Motoryzacją się nie interesuję, nawet prawka nie mam, ale samochód w swoim naturalnym otoczeniu to motyw, który lubię - zarówno jako widz, jak i pstrykacz.
Proponuję przaśne retro w stylu naszych słusznie minionych demoludów:
[IMG]*** by dzarro72, on Flickr[/IMG][IMG]
*** by dzarro72, on Flickr[/IMG][IMG]
*** by dzarro72, on Flickr[/IMG]
---------- Post dodany o 23:06 ---------- Poprzedni post był o 23:01 ----------
Na dokładkę znakomite zdjęcia z Christophera Halla z San Francisco:
http://www.flickr.com/photos/deadslow/
To ja wrzucę może fotografię mojego autka zrobioną nowym aparatem
Przyznaję, że chwilowo opanowała mnie żądza tworzenia HDRów, ale przyznacie, że wyszło nie tak źle, prawda?
E-PL3 + ZUIKO 14-42 3.5-5.6 II R + ZUIKO 40-150 4-5.6 + MCON-P01
Nie wyszło źle, ale zrób coś z tablicą bo wygląda paskudnie. Numerku się wstydzisz, to go zmień.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jechałem jednym z takich..............z tyłu..........nie było fajnie...........chociaż na sygnale.Twarde zawieszenie mają ale dałem rade![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Coś mniej traumatycznego![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()