O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM
Zdjęcia fajne, ale zrobienie 1600 zdjęć(część z użyciem lampy) jest niemożliwe, połowa z tego to już wyczyn.
------------------------------------------------
E-510
chyba ze ten aku na plecach nosil![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Jak robił tylko JPG i zmniejszył rozdziałkę to chyba można choć trochę przesadził
/*...................*/
/* ...........................*/
Skoro się młodym podobały ... [;
JPG kompresja 1/8. 1600 zdjęć poważnie. Po co miałbym kłamać? A zdjęcia robiłem przypadkowo i za kasę i byłem jedynym fotografem
O L Y M P U S E-510 + 14-42mm + 40-150mm + ZD 50mm F/2 Makro + FL 50R + Sandisk CF 4gb + statyw HAMA + filtr polaryzacyjny HAMA + Helios 58mm F/2 + pierścienie pośrednie + kilka kolorywych szkiełek do fotografii czarno-białej. POZDRAWIAM
ja nie mówię, że to super zdjęcia. Dałem je dla przykładu, jako ślubne z wbudowaną lampą ...