http://www.skapiec.pl/site/cat/2/com...17_techniczne/
Rodzaj zasilania Akumulator litowo-jonowy BLM-1
Inne??
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/com...17_techniczne/
Rodzaj zasilania Akumulator litowo-jonowy BLM-1
Inne??
Faktycznie , że jest taka sama. Myślałem, że jest taka jak w 410 i 420.
Ostatnio edytowane przez J.Graph ; 24.07.08 o 23:29
Modelu E 300 nie znam. Robiłem ostatnio sporo zdjęć E 420 i tam jest inna bateria. Jaka jest w E 510 nie pamiętałem. Myślałem, że taka sama jak w serii 400. A okazało się inaczej. Co do pilota to już prawie zostałem jego posiadaczem ale akurat nie było w sklepie. Potem w wyniku studiowania instrukcji okazało się, że nie spełni on moich wymagań i nabędę drogą kupna wężyk spustowy.
Przeczytałem po fakcie. Ale teraz to będę pamiętał przez 15 lat jaka gdzie jest. Zresztą wracając do meritum w E 3 tak rzadko istnieje potrzeba jej ładowania, że i tak muszę szukać ładowarki bo nie pamiętam gdzie ładowałem ostatnim razem...
Moje doświadczenia E3/ zdjęcia Ślubne są niewielkie. Ledwie dwa Śluby w kościele i jeden plener i to do tego niecały bo burza naszła. Specjalnie nie zwróciłem uwagi na jakieś niedogodności w obsłudze czy w działaniu lustrzanki. Za to „Boski” jest celownik co rekompensuje nieco wagę zestawu. E 3/FL 50 i 12-60 trochę niestety ciążą. Podczas zdjęć plenerowych winetował mi filtr polaryzacyjny w okolicach 12mm. Używam systemu „P” firmy Coken czy jak to się tam pisze. Ale może można zmienić jakoś sposób mocowania. Jeszcze nie sprawdzałem.
Ostatnio edytowane przez Sergiuszone ; 24.07.08 o 19:54
Oto kilka stron Kelbyego poświęconych slubom:
POBIERZ
Część zdjęć wygląda na wykonaną przez drugiego fotografa. Chyba, że ten pan ma w zwyczaju uciekać np. na balkon w czasie ceremonii ;p
Co do pokazywania "najlepszym" swoich fotek do oceny. Może za mało czytuję ale jakiegoś rankingu to nie widziałem. Zdjęcia jak każda "sztuka" jest odbierana indywidualnie i to co jednemu się spodoba drugi skrytykuje. Zanim więc poradzicie komuś podesłanie do oceny "najlepszym" pomyślcie czy tacy istnieją...
ps. MicSzu to mi FL-50R doszła w 8 dni. Nie wiem czemu jakiś moderator osunął mój post, w końcu wielu pewnie się zastanawia ile to trwa.