A teraz coś ludzkiegołącznie jest z tej sesji 300 zdjęć. To był też test na wytrzymałość modeli i akumulatorka w aparacie, który do wieczora zrobił łącznie ponad 450 zdjęć i nadal aparat na nim działa....
moja Kordelia:
A teraz coś ludzkiegołącznie jest z tej sesji 300 zdjęć. To był też test na wytrzymałość modeli i akumulatorka w aparacie, który do wieczora zrobił łącznie ponad 450 zdjęć i nadal aparat na nim działa....
moja Kordelia:
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
juz to zdjecie widzialem
dzisiaj na digarcie, ale nie wiedzialem ze to jestes ty
-----
ekrowa
ekrowano jak to
ten sam nick
i też olympus, to się wiąże
ale milo ze i tu jestes![]()
www.michalmilde.pl
Zdejcie bajer, modelka rowniez. Swietnie operujesz swiatlem i kolorystyka - lubie taki klimat. Ostrosc takze tam, gdie byc powinna. W tak dobrym ujeciu porwalbym sie na podkolorowania oczy i tylko oczu. Efekt moglby byc bardzo dobry.
Ehh, gdyby tak moja luba chciala mi pozowac......
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
He he, a ja mam odwrotny problem - nie ma mi kto robić zdjęc, bo w naszym związku to ja jestem główny fotograf... Zostają autoportrety, ale to nie to samo i moim zdaniem trudniej się robi takie zdjęcia. Zresztą może odważę się wrzucić tu jedno czy drugie moje dziełko w tym temacie.... ;))Zamieszczone przez vodnik
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
@Wiedźma czekam z niecierpliwoscia.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Usz....... ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
fajna fotka... na poczatku jak ja zaobaczylem chcialem jakos glowe sobie wylamac o 90stopni :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dzięki za komenty, wieczorem postaram się coś innego ciekawego wybrać, bo zdjęć jest bardzo dużo
Wiedźma to ja też czekam z niecierpliwością na obiecane fotki![]()
www.michalmilde.pl