Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: Artystyczna Lustrzanka

| OlyJedi Awatar wulf
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    76
    Moja galeria
    Pozostał Ci tylko i wyłącznie wyjątkowo artystyczny SE k550i albo jakiś inny pozwalający rekonstruować strumień cząstek znaczeniowych.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Nie będę miał na tą znaczeniowość uczulenia? Na uczulenie spektralne już mam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Golic sie raz na dwa tygodnie,cygaro moze by sie przydalo.
    Co do kamieni to zalezy jak duze.Tych bardzo bardzo malutkich to na plazy najwiecej.Mozna z nich sprubowac skladac w calosc wieksze-jak puzzle.
    Jak kiedys pasjonowalem sie puzzlami,ciagle skladalem,ale poleglem jak mi zona dala Bulke tarta i kazala zebym sobie rogalika na kolacje zlozyl.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Przychodzę ze smutną wiadomością. Allegro wyraźnie mówi, że takich aparatów nie ma http://allegro.pl/search.php?from_fo...ing_interval=7
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Co to jest to Allegro? Nawet jeśli tak mówi to co? Koniec i kropka? Przepraszam bardzo ale to żaden wyznacznik. Może ktoś inny mówi coś innego? Może warto sięgnąć do literatury, filmu? Pogmerać trochę gdzieś poza siecią?
    Dla mnie o wiele ważniejsze jest Wasze zdanie. Ma wagę złota.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Artysta-plastyk może stworzyć "dzieło" nawet przy pomocy długopisu za 50 gr.

Podobnie z fotografią - wszystko o czym mówisz będziesz miał z każdym modelem Olympusa, Nikona, Canona, Pentaxa, Sony... Trzeba mieć tylko odpowiednie oprogramowanie do obróbki i umiejętności by wiedzieć jak osągnąć tym sposobem swoje cele. Reszta to sprawa Twojej wrażliwości i fantazji.

Jeśli zaś kusi Cię ziarno - tu trzeba się cofnąć do etapu kliszy fotograficznej - PS może podrobić, ale nie zastąpi nigdy tego pięknego analogowego ziarna.
    MK

| OlyJedi Awatar m_kola
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Sergiuszone z Twojego posta widzę, że już i bez wymarzonego sprzętu jesteś artystą. Jednak jak na prawdziwego artystę przystało musisz przestać jeść! Możesz "ładować"się energią słoneczną o poranku stając na łące twarzą ku wschodzącemu słońcu - tak robi najprawdziwszy artysta jakim jest Stachursky. Bez tego będziesz skazany na niemoc twórczą wynikającą z ciężaru jedzenia zalegającego w jelitach a przecież na to - jako prawdziwy artysta - pozwolić sobie nie możesz!
    Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
    Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    wujek.samo.h
    Wiesz w PS można sobie takie ziarno zrobić samemu i skleić a potem pędzlem historii itd. Możliwości na ziarno w tym programie jest kilka. Ale taka ingerencja w zdjęcia tu już przynajmniej dla mnie zahacza o grafikę pomieszaną z rzemiosłem. Jeśli fotografię traktuję jak zabawę to często to robię. Fajnie jest raz nacisnąć i mieć to co się chce. Otwierasz takie zdjęcie w PS patrzysz na nie godzinę i nic nie zmieniasz bo nie masz co. I to jest zdjęcie.

m_kola
    Napisałem, ze nie jestem artystą jeśli jest to rzucona rękawiczka pod moje nogi to też jej nie podnoszę o czym pisałem. Ale z tego co ty piszesz wnioskuję, że artyści powinni mieć zawsze przy sobie taki specjalny papierowy worek jak ten, który znajduje się w samolocie pasażerskim?

| OlyJedi Awatar m_kola
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sergiuszone Zobacz posta
    Ale z tego co ty piszesz wnioskuję, że artyści powinni mieć zawsze przy sobie taki specjalny papierowy worek jak ten, który znajduje się w samolocie pasażerskim?
    Zasadniczo nie wiem, artystą nie jestem ani nawet nie próbuję być ani nie marzę o kupnie artystycznego aparatu!
    W telewizorze mówili i tak powtarzam, może sam będziesz wiedział coś więcej na ten temat?
    P.S. Ja rękawiczek nie wyrzucam, co najwyżej gubię
    Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
    Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    W telewizorze masz taki guzik z napisem OFF a w starszych modelach SIEĆ Naciskaj go czasem.

Wracając do tematu wątku: Standard 4/3 jest Standardem otwartym i przewiduje również stosunek boków 1:1 I było nie było nie oznacza to remisu a przypomina prostokąt zwany kwadratem.
    Ostatnio edytowane przez Sergiuszone ; 18.07.08 o 20:10