...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
bywały tańsze nie uszkodzone...
wyglada rozsadnie. widze, ze w stopce "poszukujesz" lampy, to moze byc niezla okazja. ale faktycznie mozesz poczekac. czasami bywaja 'cale" za podobne pieniadze![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Chyba jest ok. Cena też![]()
FujiNikon
http://kasinskislawek.pl
Pytanie tylko czy to pekniecie faktycznie nie bedzie wplywalo na dzialanie lampy? nie znam sie na budowie lamp wiec dlatego pytam.
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Jest takie powiedzenie, które wciąż ma moc: biednego nie stać na tanie zakupy... Oszczędzisz grosze kupując sprzęt po glebie i już nigdy nie będziesz miał pewności odnośnie jego działania... Twój wybór, ja bym jednak olał taką ofertę (no chyba że za 200 zł).
Dokladnie, za taka cene mozna kupic czasem uzywana...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
nie kupuj
jak peknieta to moze upadła ?
a co wtedy moze sie popsuc ? skad masz miec pewnosc ze nie ma uszkodzenia wewnatrz
lub ze zaraz jakiegos nie bedzie... ?
a za te pieniądzepomału daje się upolować FL 36
jesli Ci się nie spieszy poczekaj
jesli potrzebujesz lampy natychmaist... to już Twój wybór
ja bym jednak odpuścił![]()
w jaki sposób można "nieumiejętnie próbować zasłonić to oczko pomiarowe", ze bedzie takie uszkodzenie? W ogole po cholere je zaslaniac?
no i na takie rzeczowe odpowiedzi czekalem.
gdyby ktos z was slyszal ze ktos chce sprzedac w dobrym stanie fl36 w dobrej cenie to prosze o info.
dzieki za pomoc.
Moje próby i Moja strona
PAJACYK