A co Ci się teraz w tym zdjęciu nie podoba? Dla mnie jest ok może troszke kolory dałbym silniejsze
A co Ci się teraz w tym zdjęciu nie podoba? Dla mnie jest ok może troszke kolory dałbym silniejsze
Mnie się podoba![]()
Dużo chęci... i DMC-LX3, Metz 36 C-2, Phottix Aster.
Galeria: http://www.photoblog.pl/kkphoto
Dzięki. Myślę, że obrona to będzie mniejszy problem niż napisanie pracy (tym bardziej, że z samo dyscypliną u mnie słabo)
A co do zdjęcia to poza tym, że nie jest idealnie symetryczne to cały czas mi się wydaje że krzywo :/
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 26.02.10 o 18:19
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
night, sprawdzales pewnie wszelkie piony i to nieraz na tym zdjeciu, ja tez pozwolilem sobie sprawdzic i wychodzi mi na to ze jest okrobiąc to zdjecie stales deczko z ukosa, pozwolilem sobie zaznaczyc koleczkami nie pokrywanie sie pewnych pionow. mam nadzieje ze nie bedziesz mial tego za zle, bo jak cos to usune oczywiscie
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 17.07.10 o 23:53
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
O tym właśnie pisałem w poprzednim poście, że nie ma idealnej symetrii i oczywiście się nie obrażam bo sam to widzę. Ale jak mówiłem - zdjęcie było robione z biegu, nie miałem czasu żeby się na dłużej zatrzymać i dokładnie skadrować. Jak tylko pogoda pozwoli na pewno jeszcze się spróbuję z tematem tym bardziej, że kawałek dalej jest jeszcze parę obiektów, na których będę mógł ćwiczyć![]()
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mnie się podoba, dobrze zastosowana symetria, przy czym ja bym spróbował wyciągnąć ciemniejsze partie z RAW'a, np. w Lightroomie przesuwając Fill w prawo troszkę. Ale kadr mi się podoba, naprawdę dobre ujęcie.
E620+ZD12-60+ZD14-42+ZD40-150+ZD35+HLD-5+Helios44M-MF2+Pentacon135F2.8+FL36R+Lowepro Nova200AW+FastPack 250
dobra... nie szukam... pewnie przez to, że z 7 razy podchodziłem do prostowania tego i już mi się w oczach mieniło. Jutro postaram się coś jeszcze wyciągnąć z tego zdjęcia (dziś skupiałem się na prostowaniu) i powędruje do galerii. Dziękuję za opinie
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Jutro postaram się wyciągnąć coś więcej. Dziękuję za odwiedziny.
Jeżeli ktoś ma ochotę się pobawić to z miła chęcią zobaczę propozycję co do zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 27.02.10 o 00:31 Powód: Automatyczne scalenie postów
Moje próby i Moja strona
PAJACYK