Hahah ale ostatnie jest świetneciekawe co tak ciekawego do fotografowania było
![]()
Hahah ale ostatnie jest świetneciekawe co tak ciekawego do fotografowania było
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Jak to co? Ja![]()
A poważnie to lokomotywa ;P
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Maska na niebo, na warstwach je przyciemniłem, zdjąłem trochę saturacji, połączyłem warstwy i gotowe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Widać za słabo suwaczkami machałem![]()
Ale tak samo kombinowałem więc droga dobra. W oryginale było jeszcze jaśniej.
PS. Znalazłem przy okazji parę fotek zrobionych naszemu futrzakowi podczas rytualnego "wyczesywania". Jedyna szansa aby tą czynność wykonać to postawić go na kafelki (lub inną śliską powierzchnię), bo mu się łapki ślizgają i nie ma jak uciekać. W innym wypadku zarówno o wyczesaniu jak i zrobieniu zdjęcia można zapomnieć![]()
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 12.06.10 o 22:53
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Miałem dziś spotkanie z zającem... niestety nie miałem tyle szczęścia co forumowy kolega i ten osobnik nie pozwolił mi się zbliżyć bardziej niż ok 10m. Niestety nie dość, że już dość ciemno było to jeszcze bez tele... tak więc nie za wiele wyszło ale przynajmniej widać, że to zająć![]()
Szkoda, że nie chcą wychodzić wcześniej na spacery po łące tylko jak już zmierzcha.
A poza tym jeszcze takie coś...
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 14.06.10 o 22:33
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
zając zaj...sty. Nu pagadi!
zając fajnyja bym uciął trochę kadru z lewej strony ...
Fotki rur mi się podobajątakie undergound'owe :P
Z browarnianych to dwa środkowe mam wrażenie, że kolor za mocno nasycony. Króliczek sympatyczny, uciekajacy zając bardzo fajne. Maszyneria zaworowa ciekawa bo wzrok od razu szuka co gdzie którędy leci.
pozdrawiam Wiejo