E-400 nie ma LV![]()
E-400 nie ma LV![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak jak pisałem - daję radę ostrzyć manualnie bez LV przy 135mm. Ewentualnie oprócz ME-1 jest jeszcze takie rozwiązanie: http://www.allegro.pl/item393542211_...s_4_3%5D_.html
"There's no such thing as free titties"
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Da sie i na 135 i na 300 ostrzyc. Teraz cwicze z 300/4.5 i tam jest dopiero zabawa jak nie mozna przymknac dla wiekszej go.
4/3: E510, E410; m4/3: E-PM1
Bodzip - ja ostrzę normalnie, nie posiadam ME-1, ani E-3, mam E-500. Fakt wizjer nie powala w E-500 niestety, ale powiem Ci, że warto ćwiczyć a potem zgrywać na komputer i patrzeć mniej więcej na efekty. Z czasem przychodzi większe wyczucie ostrości. Do galerii zaraz zerknę![]()
Dzięki za infojedzie do mnie 200 mm. Tooo będzie zabawa
![]()
No i po pierwszych próbach... pierwsze podejścia słabo... potem trochę lepiej ale trzeba wprawy żeby dobrze coś ustrzelić. Pobawiłem się odrazy trochę hdr'em...
Jutro może się wybiorę gdzieś w "teren".
PS. parę fotek... http://picasaweb.google.pl/wielblad/...djCiaZHeliosem
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Mysikrólik jest perfekcyjna. Jak patrzę na Jej fotki to mnie zazdrość zżera![]()