Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Witam! i zapraszam..

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Witam! i zapraszam..

Witam wszystkich olkowiczow i nie tylko

Jako że zaczynam swoją na tym forum obecność, bardzo serdecznie witam i zapraszam do mojej galerii:

http://greg.biezanow.net

Bardzo byłbym wdzięczny za opinie, mogą być bardzo ogólne dotyczące całej działalności fotograficznej .

Wszystkie zdjęcia wykonane aparatami C730 i C750 bez obróbki w PS (oprócz niektórych w levels i oczywiście kadrowanie), może się komuś przyda co można "wyciągnać" z tych cyfraków.

pozdrawiam z grodu Kraka

gregcio

| OlyJedi Awatar krzwoj
    Mieszka w
    Heidelberg
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Czesc,
    rowniez witam serdecznie. No coz, przygotowales bardzo ladna i ciekawa galerie zdjec. Nie bede sie wychylal z jakas "wielka" opinia, jako, ze jestem w tej dziedzinie poczatkujacym. Powiem tylko, ze mnie bardzo sie podobaja Twoje zdjecia, szczegolnie te o jesieni przypadly mi do gustu, ale i inne rowniez sa bardzo fajne.

Pozdrawiam

Naprawdę fajnie zrobiona galeria. Własnie sobie ją zwiedzam :))
    Podobnie jak popzrednik - jestem początkująca, więc nie podejmuję się oceny technicznej czy coś w ten deseń. Mogę tylko powiedzieć, że zdjęcia i ich oprawa pzrypadły mi do gustu.
    C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw = )
    Wiedźmie foty na PLFOTO
    Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    heh.. dzięki wszystkim bardzo!

Lecz nie ma co się bać z ocenš, w takim przypadku nie dałoby się tu poznać żadnych opinii

Sam zaczšłem zabawe z fotografiš niecałe 2 lata temu i nie uważam się za żadnego specjalistę, lecz jest dużo osób którym podoba się to co robię. Dzięki takim osobom, ludzie którzy uważajš się za totalnych amatorów próbujš pokazać swoje prace, a nie trzymać je gdzieœ głęboko, lub po prostu rozwijać dalej to co się robi.
    Nie byłem przekonany do swoich zdjęć, aż w końcu namówiono mnie na wysłanie niektórych na konkurs, co się póŸniej okazało - dwa zdjęcia wygrały w jednej kategorii. To się nazywa pozytywne zaskoczenie!

pozdrawiam wszystkich

gregcio

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam Krakowianina.

Przegladnalem kilka fotek i uwazam ze sa naprawde dobre. Niestety nie ma chwilowo czasu (czyt. obrona pracy) na ogladniecie wszystkich, ale jak tylko czasu bedzie pod dostatkiem ogladne pozostale.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam z Krakowa
    Ładna galeria.. sam mam bardzo bardzo podobne nocne zdjecia z krakowskiego Kazimierza. Wybiore sie tam jeszcze raz - jest co fotografwac. Przy okazji udalo mi sie zaliczyc mandat od strazy miejskiej za picie alkoholu. Nie wiedzialem ze na Kazimierzu taka nagonke robia... Nastepnym razem pojde bez piwa - knajp tam nie brakuje

Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Zauwazylem w dziale Industrial fotki z FABLOKU (tak mi sie wydaje), czyzbys byl tam na praktykach dyplomowych z AGH ?
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Piękna galeria !!! Tylko podziwiać ! Muszę trochę czasu tam spędzić bardzo miły klimat, kolorystyka i jakość zdjęć. Rewelacja
    Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
    GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
    www.michalmilde.pl

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam z Krakowa
    Ładna galeria.. sam mam bardzo bardzo podobne nocne zdjecia z krakowskiego Kazimierza. Wybiore sie tam jeszcze raz - jest co fotografwac. Przy okazji udalo mi sie zaliczyc mandat od strazy miejskiej za picie alkoholu. Nie wiedzialem ze na Kazimierzu taka nagonke robia... Nastepnym razem pojde bez piwa - knajp tam nie brakuje
    Jejuu.. to tez nie wiedzialem, ze az tak tam sie dzieje :-/ spedzilem jak widac po galerii tam troche czasu, ale za duzo "osprzetu" zeby jeszcze nosic za soba puszeczke

Zauwazylem w dziale Industrial fotki z FABLOKU (tak mi sie wydaje), czyzbys byl tam na praktykach dyplomowych z AGH ?
    heh nie jest to niestety ta fabryka, uczelnia tez nie ta ale ciesze sie ze az tak zaciekawilo...

Dzieki wszystkim jeszcze raz, mam nadzieje ze jest co ogladac

pozdrawiam

gregcio