Proszę was o ocene i uwagi
Proszę was o ocene i uwagi
Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 26.01.09 o 23:00
Jak dla mnie wyróżnia się 3 i 4. łAdne kolorki i ciekawe. 1 i 2 Troche wyblakłe ...![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Są solidne, tyle mogę powiedzieć. Najbardziej przypadła mi do gustu dwójka - wyblakła tonacja, latawiec się wyróżnia kolorystycznie. Zdjęcia porządnie obrobione, wrażenie pozytywne.
w miarę poprawnie naświetlone i nic ponadto![]()
Za Smerfem - 2 jest chyba najlepsza z tego zestawienia. Można by inaczej kadrować (obciąć tą osobę po lewej) i zwiększyc odległośc między latawcem a sterującym
Reszta to raczej nic nadzwyczajnego, ale przynajmniej w miarę poprawnie wykonana.
Dla mnie również 2.
Wysprzedaję system....
Poprawne ale na 2 jest krzywe morze![]()
Nie widzicie na dwoch ostatnich rozowej dominaty? Czy moze ze mna cos nie tak?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Na 2 morze jest proste tylko linia horyzontu jest nieco pochyła. Zdarza się tak czasem przed zawodami narciarstwa wodnego. Narciarze po prostu wolą pod górę. Bo na tsunami to raczej nie wygląda. Na pewno jednak rozprasza widza osoba widoczna po lewej stronie kadru. Ta po prawej stronie kadru podobnie. Ta po prawej mogła by być atutem zdjęcia podkreślającym jego nastrój, spokój. Ale znajduje się za blisko prawej krawędzi zdjęcia.