fachowcem nie jestem i oglądam na matrycy 12" może dlatego żadnego poruszenia nie widzę. Ładnie wyeksponowane oczy, bardzo dobra kolorystyka i takie pozytywne w odborze
fachowcem nie jestem i oglądam na matrycy 12" może dlatego żadnego poruszenia nie widzę. Ładnie wyeksponowane oczy, bardzo dobra kolorystyka i takie pozytywne w odborze
ostatnie Marlenkowe
26.
a tu oryginał
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8ade6a660.html
Wersja 25 lepsza, bo na 26 za dużo światła na czole, a jedno oko w cieniu i sprawia do tego wrażenie zaczerwienione. Jednak fajnie wygładziłaś cerę, tak delikatnie, też bym tak chciał, ale nie mam Shopa![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Twoja modelka Marlenka ma niesamowity potencjał, na fotografiach wychodzi uroczo a to już pół sukcesu. Do tego piękne oczy o swoistym wyrazie. Przy portrecie ważne jest jednorodne oświetlenie twarzy i tego na Twoich zdjęciach zabrakło. Moja rada Marlenkę do cienia tak aby na jej twarz nie padał żaden promyk słońca a tło było bardziej spokojne i sukces murowany. Z zamieszczonych później to w oko wpadły 28 gdzie bryły łodzi przewodzą w kadrze, 30 jak zawija rankiem do portu i 31 niczym koniec sezonu.
pozdrawiam Wiejo
Mi się podoba zdjęcie numer 28. i 30.
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
śliczne dzięki za odwiedziny i komentarze