A gdybym i ja się pochwalił jakąś fotką...
Focę Olkiem dopiero miesiąc. Uważam, że nie ma czym się jeszcze chwalić... Ale zachęcony słowami Fotomic'a postanowiłem coś wystawić...
Czasami dodam pewnikiem coś nowego
1. Julka, 7 miesięcy.
A gdybym i ja się pochwalił jakąś fotką...
Focę Olkiem dopiero miesiąc. Uważam, że nie ma czym się jeszcze chwalić... Ale zachęcony słowami Fotomic'a postanowiłem coś wystawić...
Czasami dodam pewnikiem coś nowego
1. Julka, 7 miesięcy.
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Jakieś makro też czasami popełnię... Zdjęcie robione ZD 40-150, crop, lekko wyostrzony.
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Ptaszki... Parametry jak poprzednio![]()
Kwiatek z pszczołą czy osą- nigdy nie wiemobcięłabym (JA) do kwadratu bez liści...
A ptaszek- nie, przepalenia, jakby nieister, nie podoba mi się
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Tak, to crop.
Tak samo jak kwiatek![]()
Cropów?
Czemu? Ciężko czasami, nawet z reguły, podejść do zwierzaka. No i obiektywu macro tez nie mam...
--------
Choć może i racja, że ten ptaszek to trochę tak jakby na siłę wycięty...![]()
Ostatnio edytowane przez herbie_mp ; 10.07.08 o 15:30