35 fajne
36 - modelka 1 klasa. Nie wykorzystałes jej potencjału ani w 5 %swiatło nie gra tu zbyt dobrze. Znaczy sie fotki poprawne, ale do albumu
Modelkę zachowaj sobiei cwicz
![]()
35 fajne
36 - modelka 1 klasa. Nie wykorzystałes jej potencjału ani w 5 %swiatło nie gra tu zbyt dobrze. Znaczy sie fotki poprawne, ale do albumu
Modelkę zachowaj sobiei cwicz
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Fotografia nr 31 bardzo mi się podoba.
Ciekawe, dynamiczne ujęcie. Trochę brakuje mu światła, pewnie z obawy przed przepałem ale kompozycja jest bardzo dobra.
Witam
Dzięki za odwiedziny i uwagi. Fotografowanie mojej modelki jeszcze podszlifuję ipostaram się wrzucić lepsze fotografie. Dzisiaj dorzucam 37 jakociekawostkę. Mam troszkęlepsze zdjęcia z tych pokazów, ale na tym widać wyraźnie co wyróżnia ten zespoł akrobacyjny od innych (chodzi o team Guinot). Słoneczko było idealnie za samolotami i wspaniale ułatwiało ustawienie prawidłowych parametrów naświetlania.
37.
Pozdrawiam
37 mi sie podoba : ) fajny starodawny jakby klimat ; ) tylko ja bym pewnie dodała jakiś efekt postarzania do tego ^^
co do portretu to nie wiem- nie leży mi totalnie. ale fakt- modelka fajna : ]
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Ostatnie nietuzinkowe. Dotknęli się w końcu?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
ostatnie swietne-wrzuc do galerii
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witam
Dzięki za opinie.
Niestety, ale dziewczyny nie złapały się za ręce, cóż nie można mieć wszystkiego.
Pozdrawiam
Jeszcze jedno zdjęcie z pokazów lotniczych, zespół "The Blades".
38
Pozdrawiam
39 świetnie wyszło, widać ogrom maszyny
42 robi wrażenie
Pentax K7 + Sigma 70-200II +DA 18-55WR + Tamron 17-50 f/2.8 + Samyang 85 f/1.4 + Helios f/2.0 + Metz 58 AF-1
zapraszam na moją stronę: http://pawellysik.iportfolio.pl/ i zachęcam do współpracy