Dzięki za odwiedziny i uwagi. Dziś kolejne lotnicze tym razem z lotniska.
44
Dzięki za odwiedziny i uwagi. Dziś kolejne lotnicze tym razem z lotniska.
44
stary.... to zdjecie az sie prosi o jakas obrobke.... popraw sie.... kadr calkiem calkiem.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Mi przypadły do gustu. Szczególnie te z akrobacjami, a z tych szczególnie ostatnie. Wiadomo nie od dziś, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle
A tak z ciekawości (jeśli to nie tajemnica): to są pełne kadry, czy dużo wycinałeś ze zdjęcia?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Witam
@Agulka
Odpowiadam na pytanie o kadrowanie, 45 i 48 są wykadrowane, 48 to taki mocny "krop". 46 i 47 to praktycznie cały kadr. Obrobione w lightroomie i Irfaview.
Jeszcze jedno z Red Arrows
49
To niestety dość mocno wykadrowane, ale niebieski dym się broni.
Pozdrawiam
Szkodz, że trochę światła zabrakło na tych lotniczych ale podobają mi się 46. i 47. Te jasniejsze zafarby przy dymie to z obróbki?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
46 rewelacyjne, świetnie dym wygląda. Podoba mi się![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lotnicze bardzo przypadły do gustu, akrobacjami, wlokącymi się za maszynami warkoczami dymu. Wykonująca akrobacje dziewczyna mimowolnie wywołuje dreszcz emocji.
pozdrawiam Wiejo
Witam
@Kaz de Wro
Tak, zafarb wynika z obróbki zdjęcia są nieco prześwietlone i po obróbce w LR taki niebieski się pojawia. Po zabawie balansem bieli problem znika (chyba).
A tu kilka zdjęć grupy Team Guinot
50.
51.
52.
53.
54.
A to maszyna latająca Made in Poland(A za sterami Litwin)
54.
Pozdrawiam
Witam
Wrzucam kolejne zdjęcia z pokazów:
55. "Grubas" Airbus A380
Widok tej maszyny w powietrzu jest naprawdę niesamowity, szczególnie na małej prędkości. Z racji rozmiaru wydaje się ona "wisieć" w powietrzu. Naprawdę zapiera dech w piersiach. Jednocześnie jest naprawdę bardzo cichy, ryk silników nie ogłusza.
56. Sea King
Maszyny tego typu są w służbie od ponad 40 lat, i wciąż się sprawdzaję (tak naprawdę nie mają godziwego następcy tzn. śmigłowca amfibii). Ten egzemplarz "wozi" brytyjską piechotę morską.
57. Merlin
Dzieło brytyjskich i włoskich inżynierów. Podstawowe zadanie to niszczenie okrętów podwodnych, ale w przeciwieństwie do Sea Kinga nie jest amfibią. Za to w powietrzu jest od niego sporo zwinniejszy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez alastor ; 25.10.09 o 01:01