"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej![]()
"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej![]()
Zrobiłem więcej zdjęć tej Pani ale nie pokaże![]()
45.
Star to nie żadna gwiazda tylko samochód ze Starachowic
Co Wy tak z tym zangliczaniem wszystkiego? Kiedyś słyszalem dwóch małolatów dyskutujących o aktorze-kulturyście, którego nazywali "Słorsennigr". Dopiero po kilku minutach zajarzyłem, że chodzi o rdzenne, austriacke nazwisko Schwarzenegger
W temacie samochodu, dziś to już były samochód ze Starachowic bo niestety zamordowali markę :/
Fotka rzeczywiście do niczego, aż dziwię się, że ją tu wstawiłeś.
Lepiej wróc do tej pani![]()
Och Rocco. Z Kielc jestem to przecie wiem że ze STARachowic. Czasem mam okazje współpracować z tymi wszystkimi firemkami które teraz w tych halach po byłym zakładzie się mieszczą. Ale koniec z offtopem.
mente et malleo
Ciężarówkę Star zrobiłem z cyfrowej lustrzanki nie z komórki( nie posiadam telefonu komórkowego ) do zdjęcia dodałem gradacje i B&W i może dlatego tak nieciekawie wygląda . Za duża naoglądałem się chyba zdjęć Suchara
Dzięki za krytykę
Macie ostatnie zdjęcie dziewczyn które dodaje się do publikacji
46.W poszukiwaniu miłości
Fajne
Pompowane serduszko i miny dziewcząt idealnie pasuja do tytułu.
Tylko tło jakieś takie niekorzystne co? Zwłaszcza część kolesia wycierającego nosAle dziewczyny fajnie wypatrzone.
mente et malleo
Ostatnie bardzo fajneDobrze przyuważone. Skadrowałbym to tylko do kwadratu, przycinając głównie z lewej i przerobił chyba jednak na czerń i biel. Choć wtedy może się trochę zgubić czerwone serce z balonika. Zastanawia mnie też trochę ten szum na ławce stojącej tyłem, bo bardzo wyraźny jest.
PS. Jeśli pisałeś o moich ostatnich zdjęciach, to były one robione na filmie i to na średnim formacie, 6x6
Pzdr
dziękuję za komentarze
47.
Panagor 400mm
Ostatnio edytowane przez Rennsport ; 29.09.08 o 13:28