Za poprzednikiem. Zdjęcie fajne, podoba się
Za poprzednikiem. Zdjęcie fajne, podoba się
Dzięki grizz za wskazówkę
185.
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
Ładne. Także kolorystycznie. Troszkę bym od dołu przycięła.
184 za poprzednikami podoba sie..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dwa ostatnie - 183 i 184 bardzo symatyczne w odbiorze. Lepsze 183, choc jak ktos zauwazyl za duzo muru po prawej - ale niewiele
Tom
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
No tego to mi nie pokazales :P Fajne, fajne... A z tym murem to nie przesadzajcie, nie dostrzegacie wizji autora ? ;P
PS: Prawy gorny rog, w ostatnim, troche przeszkadza, na i to tlo-chodnik- tez tak troszku rai
Pozdrowka Ren, jestem wlasnie po koncercie na ktorym testowalem Praktice i neopan'a 1600- jestem nawet bardzo zadowolony, oprocz jedngo malego szczegolu ale to nawet nie ma co mowic. Sry za OT-nie moglem sie powstrzymac :P
Ostatnio edytowane przez Czaroz ; 6.06.10 o 00:08
Wyjęłaby komórkę z kieszeni![]()
Ostatni portret już bliski "5"
P.S.
OM-ka jeszcze eksploatujesz?? Po zlocie zanabyłem od Kaczego zestawik OM-10+50/1,8+28/3,5 Niezła radocha ze zdjęć na Fuji Reala 100.
Szkoda że w sklepach coraz mniej dobrych filmów, trzeba korzystać póki są.
Pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze
co do telefonu w kieszeni modelki, to dopiero na zdjęciach zobaczyłem ten szczegół
Sławek co do OM'a czeka na lepsze czasy ( leży spokojnie w torbie z lat '70 wiec jest mu tam dobrze), odkładam każdy grosz na wyjazd na takie wakacje rowerowe do Szklarskiej Poręby jadę tam na 7 dni i myślę ze tam OM się sprawdzi
![]()
Ostatnio edytowane przez Rennsport ; 7.06.10 o 13:43
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."