Mi podoba sie 111- taka tajemniczość. B&W tu pasuje. Bardzo fajna scena z duchem![]()
Mi podoba sie 111- taka tajemniczość. B&W tu pasuje. Bardzo fajna scena z duchem![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Trochę, MZ, na duchy za jasno![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
114 Bardzo się podoba. Taki ładny sielankowy obrazek, 113 coś nie tak z kolorem ale też ładnie.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ale pokombinowałeś!113 i 114 to to samo miejsce. Na 113 wyprostowałeś horyzont i pojechałeś z kolorami
, dlatego mocno się różnią (na pierwszy rzut oka). Wolę kadr 114 a kolory...
, coś pomiędzy 113 i 114.
![]()
ostatnia seria na polu całkiem fajna, jednak na 113 i 114 nie podoba mi się środkowy pas, jest dla mnie za jasny, nie przepalony ale gdzieś znikają detale
oby tak dalej, z chęcią obejrzę kolejne fociszcze![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Seria z rowerem bardzo udana. Ostatnie również.
Robisz ładne zdjęcia.