Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
Kolarzówka "full- wypas", kiedyś marzenie (zapewne Byłeś w Galerii Dominikańskiej, jest pokaz historii welocyopedów). Ostatnia niestety zła, przepały straszne, albo za duże ISO, przesłona albo czas. Pozdrawiam.
ps. to w Kościele Pokoju w Jaworze wpuszczają na balkon?, bo w Świdnicy, raczej nie ma szans.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Moim zdaniem, wszystkie prześwietlone. Szkoda, bo koścół piękny. Śliczna ambona, jeśli chodzi o 105, to najbardziej mi podchodzi ten kadr (wyprostowałbym jednak).
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie wiem o co chodzi z tym kościołem. Lampy są przepalone, bo to lampy.
Mimo wszystko są to zdjęcia raczej nieudane moim zdaniem, tj. mi się w ogóle nie podobają i nie oddają klimatu miejsca tak jak powinny.
Te drzewka ostatnie też jakieś nijakie, szaro, płasko i w ogóleSorry, że tak marudzę, ale foty z wcześniejszych stron są po prostu o wiele lepsze.
Wydaje m się, że chcesz za bardzo pokazać szczegóły ciemnego wętrza z oknem, przez które wpada bardzo jasne światło. To się MZ nie uda. Może warto by było skupić się na jasnym oknie kosztem szczegółów wnętrza (skrócić ekspozycję). Odpowiedni kadr żeby wyeksponować okno + obpowiednia obróbkaDodałoby to trochę tajemniczości wnętrzu, może byłoby ciekawiej
![]()
Kościół jako obiekt naprawdę piękny. Moim zdaniem zbyt rzetelnie przedstawiłeś wnętrza i pozostał dokument, ale kosztem klimatu. Aleja kosztanowców na której trochę intryguje zastosowana obróbka przytłumiająca barwy, ale jako całość bez porywu.
pozdrawiam Wiejo